+358 (0) 306 667 500 Kundservice (8:00-16:00)

Grano har hand om innehållsprojekt av alla storlekar från början till slut

 

VÅRA TJÄNSTER

Vi erbjuder såväl de mest kompletta verktygen för hantering av material, projekt och varumärken som nödvändiga planeringstjänster kring allt från visuella profiler till marknadsföringshelheter. Sedan realiserar vi slutresultatet digitalt och/eller som tryckalster. I denna totala kedja är vi överlägsna.

INNEHÅLLSPLANERING

Moderna köpare hittar de tjänster och produkter som de behöver genom många olika kanaler. Majoriteten av dem inleder sina uppköp genom att söka efter information på nätet. Grano hjälper dig att planera och producera lämpliga lösningar för marknadsföring och försäljning samt digitala tjänster för just dina kunder. Av oss får du allt du behöver, allt från webbtjänster och reklam i social medier till tryckta lösningar.

 

INNEHÅLLSHANTERING

Effektiv skötsel av kundrelationer utgår från tidsenligt material och att det används på de kanaler som är väsentliga för kunderna. Grano har decennier av erfarenhet från att producera, modifiera, digitalisera och tillämpa material och arkiv av olika slag. Med våra moderna verktyg kan man samla även omfattande materialvolymer till en plats och göra hanteringen av varumärken och projekt smidig och friktionsfri.

 

PRODUKTION OCH PUBLICERING AV INNEHÅLL

Marknadsföringen har avancerat från mass- och kampanjkommunikation till oavbrutna och mätbara aktioner av inviduell betydelse. Kombinationer av digitala och fysiska metoder ger ofta det bästa resultatet. Med hjälp av Granos verktyg och kompetens i digital teknik, tryckalster och analyser kan kunden säkerställa att innehållen publiceras där de fungerar effektivast.