Siirry suoraan sisältöön

Painotalo Grano

Olemme Suomen monipuolisin kumppanisi kaikissa markkinoinnin ja viestinnän ratkaisuissa ja toteutuksissa aina digistä printtiin. Grano on tullut tutuksi painotalona, mutta olemme paljon muutakin.

Tutustu painotuotteisiin
Painotalo Grano

Suomen monipuolisin painoalan toimija

Olemme Suomen monipuolisin kumppanisi kaikissa markkinoinnin ja viestinnän ratkaisuissa ja toteutuksissa aina digistä printtiin. Grano on tullut tutuksi painotalona, mutta olemme paljon muutakin. Autamme sinua löytämään parhaat ja kustannustehokkaimmat vaihtoehdot laajasta kokonaisuudesta, jota Granoksi kutsutaan. Jokainen granolainen on ammattilainen, joka tuntee ratkaisut ja työkalut sinulle parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Etsit sitten painoaineistoja tai tarvitsit apua painotuotteiden suunnittelussa, löydät kaiken tältä sivulta! Voit myös aina ottaa yhteyttä meihin suoraan, jotta voimme auttaa sinua henkilökohtaisesti. Saat meiltä aina oman yhteyshenkilön, joka huomioi tarpeesi painotuotteissa sekä muissa näkyvyysratkaisuissa.

Painopalvelut sinua varten

Käytössäsi ovat kaikki Granon painomenetelmät aina offsetpainosta digipainoon:

  • Arkki-offset
  • Heat-set
  • Cold-set
  • Digitaalinen painatus
  • Stiftaus ja mappistiftaus
  • Liimanidonta ja liimaselkäsidonta

Ps. Tiesitkö, että painamme yli yhdeksän miljoonaa kierrosta kuukaudessa? Kyllä! Kurkkaa Granon painopalvelut täältä!

Jos etsit yksittäiseen painotyöhön apua, kannattaa kurkata Granon painotuotteet! Täältä saat sopivan ratkaisun niin pieniin kuin isoihin painotöihin.

Painotuotteet suoraan Grano Shopista

Tarvitsetko käyntikortit tai esitteet nopealla aikataululla yrityksesi näköisenä? Tilaa tuotteet verkkokaupasta ja saat ne suoraan kotiisi!

Siirry verkkokauppaan

grano-verkkokauppa

Täysin kotimainen painotalo

Grano on kotimainen painotalo, jonka sisällä on vuosikymmenten osaamista valmiissa paketissa odottamassa sinua. Kannamme ylpeydellä Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnusta, jonka saimme myös painotuotteillemme vuonna 2021. Se on yksi monista tekijöistä, joiden avulla voit olla varma, että suunnittelemme, työstämme ja valmistamme tuotteemme Suomessa, suomalaisessa tehtaassamme ja toimipisteillämme.

Meitä on lähemmäs 900 granolaista ympäri Suomea. Tuotamme, asennamme ja autamme valtakunnallisesti juuri siellä, missä sinä olet. Me pystymme auttamaan myös kansainvälisesti, joten oli kyseessä sitten tapahtuma ulkomailla, laaja käännöstyö yrityksen kaikista materiaaleista tai vastuullisesti kestävät pakkaukset maailmanlaajuiseen myyntiin, kaikki onnistuu!

Painopalvelu juuri sellaisena kuin tarvitset

Olemme auttaneet vuosia asiakkaitamme painotalona. Lukaise asiakastarinoistamme, miten painotyöt ovat onnistuneet ja miten kokonaisuus on hoidettu Granon toimesta.

Painotalon painoaineistot
– olkaapa hyvä!

Aloitetaan painotalon painoaineistoilla, jotta pääset helposti alkuun. Voit lähettää meille aineiston näiden ohjeiden avulla tai sitten ottaa yhteyttä meihin.

leikkausvarat_3mm

Opas-Painoaineistojen-5-yleisinta-virhetta-ja-miten-valttaa-ne

Näin vältät yleisimmät virheet painoaineistossa

Painoaineistoja on monenlaisia, joten virheitäkin mahtuu mukaan! Olemme koonneet muistilistan, jonka avulla säästät aikaasi (ja ehkä myös hermojasi), ja vältät nämä yleisimmät virheet painoaineistojen tekemisessä sekä lähettämisessä.

Lataa opas

Apua suunnitteluun saat meiltä

Markkinoinnintuotannot hoitavat suunnittelun kanssasi tai puolestasi. Voit päättää, otatko suunnittelun kokonaisuudessaan meiltä vai tarvitsetko lisäkäsiä hoitamaan projektin loppuun. Autamme myös jatkuvassa, toistuvassa tai tilapäisessä markkinointimateriaalien tuotantojen tarpeissa!

Granon markkinointituotanto loihtii kaikki materiaaliversiot kustannustehokkaasti. Oli kyseessä sitten metrien suuruinen mainos seinälle tai käteen sopiva lehtinen yrityksesi tuotteista, saat nämä kaikki meiltä saman katon alta.

Kaipaatko inspiraatiota luovaan suunnitteluun? Lataa oppaamme tukemaan luovaa työtäsi täältä!

Opas luovaan suunnitteluun

Luova suunnittelu ja siinä kehittyminen voi olla haastavaa. Kokosimme oppaaseen teemoja, joista on apua luovaa työtä tekeville tai siitä kiinnostuneille. 

Lataa opas

Kohti-luovempaa-suunnittelua_featured-img

EMMi Aineistonhallinta helpottamaan materiaalien hallintaa ja käyttöä

Tiesitkö, että meiltä saat myös arkea helpottavan aineistonhallinnan? EMMi Aineistonhallintapalvelu mahdollistaa kaikkien tiedostojen ja aineistojen saumattoman käytön ja jakamisen muun muassa työryhmän jäsenten kesken tai yhteistyökumppaneiden kanssa.

Tutustu tarkemmin EMMi Aineistonhallintapalveluun ››

Ota yhteyttä