Siirry suoraan sisältöön

Vastuullisuus

Granon vastuullisuus koostuu neljästä teemasta: asiakasvastuu, sosiaalinen vastuu, taloudellinen vastuu ja ympäristövastuu.

Vastuulliset teot näkyvät Granon arjessa

Vastuullisuus tarkoittaa Granolla tekoja. Me olemme mukana rakentamassa kestävää, yhdenvertaista, eettisempää, turvallisempaa sekä ympäristöystävällisempää tulevaisuutta.

Vastuullisuus näkyy tuotteissamme ja palveluissamme. Panostamme hiilineutraaleihin, myrkyttömiin ja turvallisiin valintoihin. Autamme asiakkaitamme löytämään vastuullisia ratkaisuja, jotka sopivat asiakkaidemme tarpeisiin.

Kasvamme kannattavasti ja kestävästi. Toimintamme perustuu eettisiin ohjeisiimme ja turvallisiin käytäntöihin. Olemme asiakkaidemme aito kumppani ja meidän tehtävämme on auttaa asiakkaitamme menestymään. Jotta tuotteemme ja palvelumme olisivat laadukkaita, se vaatii hyvinvoivan henkilökunnan. Grano haluaa olla granolaisten vastuullinen työnantaja, joka pitää huolta reilusta ja yhdenvertaisesta työilmapiiristä.

Granolle on tehty EcoVadis-vastuullisuusarviointi

EcoVadis on maailman luotettavin liiketoimintojen vastuullisuusarvioija, joka on riippumaton ja kansainvälisesti tunnettu organisaatio. EcoVadis arvioi ja pisteyttää yritysten ESG (Environment, Social, Governance) -suorituskykyä.

Grano sai hopeaa arvioinnissa. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti parantaaksemme tuloksiamme.

vastuullisuus-kulmakivet

 

Tutustu vastuullisuuden teemoihin