Siirry suoraan sisältöön

Painotuotteet juuri sellaisena kuin sinä haluat

Painotuotteet kertovat yrityksesi tarinaa ja täydentävät yhtenäistä yritysilmettä. Meillä on maine Suomen monipuolisimpana painotalona, eikä suotta. Suunnittelemme ja toteutamme painotuotteita niin sisä- kuin ulkotiloihin. Kerro meille mitä haluat – me toteutamme. Meiltä onnistuu esimerkiksi: esitteet, asiakaslehdet, vuosikertomukset, kirjat, pakkaukset, seinäkkeet ja suurkuvatulosteet.

Valikoimamme on valtava. Siihen kuuluvat esimerkiksi: kuvatelineet, liput, roll-uppit, messuseinäkkeet, beach flagit sekä isot ulkotelineet tapahtumiin tai valtaväylien varsille. Listaa voisi jatkaa lähes loputtomiin.

Suunnittelemme ja valmistamme kaikki materiaalit kotimaassa, ja asennusverkostomme kattaa koko Suomen. Voit valita painotuotteita myös "avaimet käteen" -periaatteella, jolloin sinun ei tarvitse murehtia mistään. Me huolehdimme kaikesta aina aineistojen ja ilmeen suunnittelusta toteutukseen.

Ota yhteyttä meihin ja kerro, mitä tarvitset, olipa kyseessä sitten yksittäinen aukioloteippaus, kokonaisen kauppaketjun brändääminen tai megatapahtuman ilmeen toteuttaminen.

Pyydä tarjous

Painotuotteet netistä

Tarvitsetko nopeasti painotuotteet suoraan kotiin? Meidän Grano Shopista löydät käyntikortit, kortit juhliin, julisteet, esitteet ja roll-upit! Mikä parasta, voit suunnitella esimerkiksi kortin itse Suunnittelutyökalullamme. Lisäksi voit hyödyntää jo olemassa olevia pohjia, jolloin säästät aikaa myös suunnittelussa. Kokeile Grano Shopia sekä Suunnittelutyökalua!

Shoppaile painotuotteet Grano Shopista!

New call-to-action

Tutustu tuoteratkaisuihin

Asiakas-, henkilöstö- tai järjestölehti on oiva väline erottautumiseen informaatiotulvan keskellä. Painettu, käsin kosketeltava lehti ajankohtaisineen ja hyödyllisineen sisältöineen jää mieleen. 
Laadukas esite jakaa tietoa ja jättää yrityksesi asiakkaan mieleen.
Laadukkaat flyerit välittävät viestiä helposti ja kustannustehokkaasti.
Granon asiantuntijat ottavat yrityksesi graafisen suunnittelun haasteet vastaan innolla ja ammattitaidolla.
Laadukas juliste miellyttää silmää ja välittää viestiä tehokkaasti.
Tarjoamme sinulle kaikki kirjapainopalvelut nopeasti, monipuolisesti ja kustannustehokkaasti. Suurella sydämellä ja parhailla painokoneilla.
Näyttävät kortit ja kutsut kruunaavat tapahtuman ja houkuttelevat uusia osallistujia.

Laadukas käyntikortti antaa hyvän ensivaikutelman ja välittää yhteystietosi asiakkaalle. Granon käyntikortit ovat täysin kustomoitavissa monipuolisilla tehosteilla ja materiaaleilla.

Granolla on maine Suomen monipuolisimpana painotalona, eikä suotta. Suunnittelemme ja toteutamme niin sisälle kuin ulos mitä ikinä haluatkaan.
Tienvarsimainonnalla tavoitat oikeat kohderyhmät ilman muiden mainostajien luomaa kilpailua!
Hyvä tuotekuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.
Ulkomainonnalla tavoitat kohderyhmäsi ilman kilpailijoiden luomaa mainostulvaa. Granolta saat esimerkiksi tienvarsitaulut, ikkunateippaukset ja ajoneuvoteippaukset.

Laadukas vuosikalenteri toimii niin yrityksen sisäisessä käytössä kuin asiakaslahjana. Granolta saat vuosikalenterit haluamallasi kustomoinnilla nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Vuosikertomuksen ja yritysvastuuraportin ei tarvitse olla vuoden suurin urakka. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja suunnitellaan juuri yrityksellesi sopiva toteutus!

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Granon palvelut ovat saatavilla Suomessa 21 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

GRANO
valtakunnallinen
asiakaspalvelu

029 1800 400

(arkisin 8.00–16.00) – 0,088 €/min + pvm