Siirry suoraan sisältöön

Kotimaisuus ja Avainlippu

Grano on aidosti kotimainen

Suomalaisomisteinen Grano palvelee 21 paikkakunnalla, pääkaupunkiseudulta Lappiin. Tehtävämme on tarjota ainutlaatuinen palvelukokemus ja tehdä asiakkaamme näkyväksi kohdeyleisön kannalta olennaisissa kanavissa.

Kaikki tuotteemme valmistetaan ja palvelumme tuotetaan kotimaassa, Suomen työllisyyttä ja talouskasvua kehittäen. Lisäksi huomioimme valintakriteereissä kotimaisuuden.

Granolle on myönnetty Avainlippu

Vuonna 2021 Suomalaisen Työn Liitto myönsi Grano Oy:lle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle. Tähän kuuluvat kaikki Granossa tuotetut palvelut. Lisäksi Granolle on myönnetty Avainlippu-tunnus kaikille painotuotteille. Avainlippu on suomalaisen työn merkki.

Merkin myöntämisen ensisijaisena kriteerinä on aina se, että tuotteen on oltava valmistettu tai palvelun tuotettu Suomessa. Tämän lisäksi kotimaisuusasteen, eli suomalaisten kustannusten osuuden palvelun omakustannusarvosta, on oltava vähintään 50 prosenttia. Palvelu-Avainlippua hakevalla yrityksellä on myös oltava merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja yrityksen pääkonttorin tulee sijaita Suomessa.

Avainlippu-tuotetunnusta voidaan käyttää asiakkaan toiveesta kaikissa Granon valmistamissa painotuotteissa.


avainlippu