Pakkaukset, etiketit ja tarrat elintarvike- ja lääketeollisuuteen

Vantaan tuotantomme ovat Vantaan kaupungin elintarvikeviranomaisen tarkistamat ja hyväksymät, ja sen vuoksi voimme toimia kontaktimateriaalien tuottajana sekä jatkojalostajana. Kontaktimateriaaleilla tarkoitetaan sellaisia materiaaleja, jotka ovat kosketuksessa esimerkiksi elintarvikkeeseen. Käytämme elintarvikekelpoisia painovärejä ja liimoja.

Elintarviketuotannon velvoittamana meillä on toimipisteellämme käytössä omavalvontasuunnitelma.

 • HACCP-järjestelmä
 • Tuotteidemme jäljitettävyysjärjestelmä taakse- sekä eteenpäin
 • Lomakkeet ja mallit arkistoidaan
 • Hygieniaohjeistus
 • Takaisinvetosuunnitelma ongelmatilanteissa

Granon markkinointilogistiikalla sekä palveluvarastoinnilla on myös elintarvikeviranomaisen hyväksyntä. Palveluvarastossamme voidaan säilyttää ja kampanjapakkausosastolla postittaa elintarvikkeita, jotka ovat pakattuja eivätkä vaadi erityisolosuhteita, kuten kylmäsäilytystä.

 

Vantaan tuotantomme on lääketeollisuuden toimijoiden auditoima ja hyväksymä

Lääketeollisuuden toimijat omistavat tarkat ohjeistukset ja järjestelmät ja he kokevat elintarviketuotantoluvan myös lääketeollisuuden vaatimuksia tukevana asiana.

Miten laatupoikkeamat käsitellään Granolla?

Asiakasreklamaatioiden ja toimittajapoikkeamien kohdalla käsittelemme laatupoikkeamat laatupoikkeamien hallintajärjestelmässämme. Meille on tärkeää, että olet tyytyväinen lopputuotteeseen, joten otamme vastaan palautetta, jotta voimme kehittyä vieläkin paremmiksi.

Miten kehitämme osaamistamme?

Granon oppimisalusta on täynnä koulutuksia, joiden avulla pidämme granolaiset aina ajan tasalla ja valmiina uuteen. Elintarviketuotannon parissa työskenteleville sekä lääketeollisuuden asiakkuuksille löytyy omat koulutukset.

 

Sertifikaatit ja merkit

Sertifikaatit ovat ulkopuolisen tahon vuosittain auditoimia ja ne velvoittavat Granolta muun muassa vastuullista ja eettistä toimintaa, tarkkaa kemikaalien hallintaa ja tietoutta sekä työmme raportointia ja dokumentaatiota.

Granolle myönnetyt sertifikaatit ja merkit: 

 • Laatusertifikaatti ISO 9001
 • Ympäristösertifikaatti ISO 14001
 • Avainlippu
 • Hiilineutraalit tuotteet ja palvelut
 • FSC / PEFC sertifiointi
 • Joutsenmerkki

Lue lisää Granon vastuullisuudesta täältä!


Kaikki saman katon alta

Granolta saat koko pakkauksen, kirjaimellisesti, saman katon alta. Autamme sinua valitsemaan kattavasta materiaalivalikoimastamme ja erikoismateriaaleista pakattavalle tuotteelle juuri oikeat vaihtoehdot.

Puuttuuko jotain? Granolta saat kaiken suunnitteluavusta aineistonhallintaan ja varastointiin. Muistathan, että meiltä saat myös kieli- ja käännöspalvelua yli sadalle kielelle! Jos yrityksesi on kansainvälinen tai tavoittelet maailman markkinoille, on aika käännättää pakkauksen ja etikettien tekstit myyntimaiden kielille.

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Mika Kaverinen
Avainasiakaspäällikkö
Janne Seva
Avainasiakaspäällikkö

Tutustu elintarvike- ja lääketeollisuuteen sopiviin pakkaus- ja etikettiratkaisuihin

Näyttävä etiketti erottaa tuotteen kilpailijoistaan ja välittää ostajalle tarvittavat tuotetiedot.
Granon asiantuntijat ottavat yrityksesi graafisen suunnittelun haasteet vastaan innolla ja ammattitaidolla.
Ekologiset joustopakkaukset soveltuvat esimerkiksi välipalatuotteiden, mausteiden, pähkinöiden sekä makeisten pakkaamiseen.

Laadukkaat kampanjapakkaukset auttavat kampanjaasi menestymään. Granolta löydät ratkaisut mm. alennus- ja sesonkimyynteihin, tuotelanseerauksiin ja tapahtumiin.

Tutustu Granon tarjoamiin pakkausvaihtoehtoihin.
Hyvin suunniteltu pakkaus tekee tuotteesta houkuttelevan ja erottaa sen kilpailijoistaan.
Hyvin suunniteltu tarraetiketti kruunaa tuotteen ja erottaa sen kilpailijoistaan.

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Käsittelemme yksityishenkilöiden jättämiä tarjouspyyntöjä vain vaalimainosmateriaaleihin, rakennuspiirustuksiin, CAD-tulosteisiin, kirjatilauksiin sekä työmaatauluihin ja -kyltteihin liittyen. Suosittelemme yksityishenkilöitä ostamaan tuotteet suoraan verkkokauppa Grano Shopista. Yritys- ja yhdistysasiakkaiden tarjouspyynnöt käsittelemme normaalisti.

Granon palvelut ovat saatavilla Suomessa 21 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

GRANO
valtakunnallinen
asiakaspalvelu

 029 1800 400

(arkisin 8.00–16.00) – 0,088 €/min + pvm