Siirry suoraan sisältöön

Kerro yrityksesi tarinaa – brändää toimitilasi

Granolaiset ovat sisustussuunnittelijan parhaita kavereita ja toimitilabrändäyksesi toteuttajia. Taiomme näyttävät ilmeet ja villeimmätkin ideat liike- ja toimitiloihin, myymälöihin, ravintoloihin, messuille ja tapahtumiin. Meillä on useiden vuosien kokemus ja kilometrien materiaalituntemus. Tiedämme, että jokaisella sisustuselementillä ja detaljilla voidaan tehdä vaikutus.

Näin toimimme käytännössä:

Nappaa Granon asiantuntija mukaan heti projektin alkuvaiheessa, niin varmistat parhaan lopputuloksen. Sisustusarkkitehdit ovatkin kiitelleet loistavaa materiaalien tuntemustamme ja kokemuksen tuomaa osaamistamme. Niiden avulla arkkitehdit ja suunnittelijat ovat saaneet uusia ideoita heti alkumetreillä. Samalla on vältetty suunnittelun sudenkuopat – näin säästät aikaasi ja ennen kaikkea rahaa.

Projektisi etenee laadukkaasti ja ajallaan lähdöstä maaliin, sillä meillä on koko Suomen kattava asennuspalvelu ja ymmärystä jakeluketjuista. Se takaa, että hoidamme brändäyksen tasalaatuisena kaikissa yrityksen toimipisteissä ja tarvittaessa yhtä aikaa. Vastaavaa palvelutarjontaa ei Suomesta muualta löydy.

#toimitilabrändäys #officebranding

Panosta ilmeeseen, joka tavoittaa, sitouttaa ja tekee yrityksesi tarinan näkyväksi niin henkilöstölle kuin asiakkaille. Tehdään yhdessä toimitiloistasi mahtavat!

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Harri Halonen
Asiantuntijamyynti
Valomainokset ja miljöö.
Ville Hellsten
Asiantuntijamyynti
Valomainokset ja miljöö.
Maija Hirvonen
Asiantuntijamyynti
Miljööpalvelut POS-tuotteista eri pinta-
ja tapahtumaratkaisuihin sekä
digitaaliset palvelut.
Pasi Osala
Asiantuntijamyynti
Miljööpalvelut, tapahtumat, messut, digital signage -ratkaisut ja markkinointilogistiikka.

Tutustu toimitilojen
tuoteratkaisuihin

Digitaaliset näytöt herättävät huomiota ja viestivät tehokkaasti.
Esiteteline pitää esitteesi siistissä järjestyksessä ja asiakkaidesi saatavilla.
Granon asiantuntijat ottavat yrityksesi graafisen suunnittelun haasteet vastaan innolla ja ammattitaidolla.
Laadukas juliste miellyttää silmää ja välittää viestiä tehokkaasti.
Ohjaa asiakkaasi oikealle polulle Granon kylteillä ja opasteilla.
Mainoslakanat, banderollit ja kankaat ovat elementissään, kun haluat tavoittaa kohderyhmäsi vaikuttavasti ja kustannustehokkaasti.
Mainoslippu on tapahtumamarkkinoinnin avainpelaaja! Granon mainosliput toteutetaan laadukkaista ja kestävistä materiaaleista, joten ne sopivat vaativiinkin ulko-olosuhteisiin.
Granolta löydät kattavan valikoiman ekologisesta re-boardista tehtyjä sisustuselementtejä.
Grano tarjoaa markkinoiden laajimmat teippauspalvelut sisätiloihin. Panosta ilmeeseen, joka tavoittaa, sitouttaa ja tekee yrityksesi tarinan näkyväksi – ilman mediakustannuksia!
AAPA Kalusteet ovat tyylikkäitä ja ekologisia design-huonekaluja, jotka sopivat tapahtumiin, yrityksen toimitiloihin ja kotiin. Ne on valmistetaan täysin kierrätettävistä materiaaleista.

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Granon palvelut ovat saatavilla Suomessa 21 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

GRANO
valtakunnallinen
asiakaspalvelu

029 1800 400

(arkisin 8.00–16.00) – 0,088 €/min + pvm