Siirry suoraan sisältöön

Näyttö­ratkaisut

Viesti digitaalisesti, infoa tapahtumissa ja ohjaa asiakkaasi oikeaan paikkaan. Tarvitsitpa näyttöä ulos tai sisälle, suureen tai pieneen tilaan, Granon näyttöratkaisut ja Grano Media Tower ovat käytössäsi.

Tutustu tuoteratkaisuihin

Sisälle sopivat näyttöratkaisut

Tarvitsetko tapahtumaan kosketusnäyttökioskin tai kenties yrityksesi brändillä viimeistellyn video-rollupin? Haluatko mainostaa tuotteitasi kauppakeskuksen käytävillä vai liiketilasi ulkoikkunassa? Meiltä löydät kaikki tarvittavat näyttöratkaisut, jotka räätälöidään tarpeittesi mukaan.

Säänkestävät näytöt ulkokäyttöön

Granolta löydät säänkestävät ulkonäytöt, ulkonäyttöpylonit, LED-näytöt ulos sekä näyttävät LED-tienvarsinäytöt. Näyttöihin on saatavilla etähallinta- ja kameravalvonta -ominaisuuksia tarvittaessa. Granolaiset asiantuntijamme osaavat neuvoa yrityksellesi sopivan ratkaisun, jonka avulla viestit digitaalisesti niin auringonpaisteessa kuin rankkasateessa.

Grano Media Tower on ratkaisusi suuriin tapahtumiin

Suurten, siirrettävien ja tarkkaresoluutioisten Media Tower -vuokranäyttöjen avulla saat viestisi näkyviin suurissakin yleisötapahtumissa, kuten urheilutapahtumat, festivaalit ja ulkoilmakonsertit sekä muut massatapahtumat.

Pysty- tai vaakaformaattiin kääntyvät kaksipuoliset LED-näytöt vastaavat moneen tarpeeseen. Media Tower -näytöillä voit toistaa videota, kuvaa tai muita brändättyjä digitaalisia sisältöjä. Voit käyttää näyttöä opastamiseen tai tapahtuma-alueen ihmisten ohjeistamiseen hätätilanteessa.

Voit etähallita näyttökohtaisesti tai sarjana, jolloin sama sisältö näkyy kaikissa näytöissä yhtä aikaa. Media Tower -näyttöjen etähallinta on SaaS-palvelu (Software as a Service), eli näytöillä toistettavat sisällöt voidaan päivittää ajantasaisesti kaikkialta, kunhan se on verkkoyhteyden päässä. Mainostilaa näyttöihin myymällä voit myös kompensoida vuokrauksesta syntyviä kuluja.

Meiltä saat myös tarvittaessa sisällön tuotannon sekä -hallinnan palveluna. Onko sinulla valmis materiaali, jonka haluaisit näytölle? Onnistuu! Oletko pohtinut, miten saat tuotteesi näkyviin vilkkaassa tilassa? Käänny meidän puoleemme!

New call-to-action

Uutuustuote: VUSION Rail -hyllynreunanäyttö

Digitaalinen VUSION Rail -hyllynreunanäyttö on sekä näyttävä katseenkääntäjä että käytännöllinen apuri hinnoittelussa. Liikkuva kuva herättää asiakkaasi huomion myymälän käytävällä erottaen tuotteesi kilpailijoistaan.

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Pasi Osala
Asiantuntijamyynti
Miljööpalvelut, tapahtumat, messut, digital signage -ratkaisut ja markkinointilogistiikka.

Tutustu tuoteratkaisuihin

Digitaaliset näytöt herättävät huomiota ja viestivät tehokkaasti.
Grano Media Tower™ on markkinoiden kärkiratkaisu tapahtumaviestintään!
VUSION Rail -hyllynreunanäyttö on sekä näyttävä katseenkääntäjä että käytännöllinen apuri hinnoittelussa. Liikkuva kuva herättää asiakkaasi huomion kauppojen käytävillä erottaen yrityksesi ja ennen kaikkea tuotteesi kilpailijoistaan.

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Granon palvelut ovat saatavilla Suomessa 21 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

Etsitkö myynnin yhteystietoja? Myyjien yhteystiedot löydät täältä.

GRANO
valtakunnallinen
asiakaspalvelu

029 1800 400

(arkisin 8.00–16.00) – 0,088 €/min + pvm