Siirry suoraan sisältöön

Grano

Grano on suomalainen monitoimialayhtiö. Toteutamme asiakkaan myyntiä, brändiä ja tulosta edistäviä markkinoinnin ja viestinnän ratkaisuja digistä printtiin.

 

Grano-brändikuva-tuotanto_1500x1000

Miksi juuri Grano?

Maailma on täynnä hälyä. Siksi viestien tulvassa on tärkeää, että haluttu viesti pysyy pinnalla, sillä vain tehokas viesti tekee vaikutuksen.

Tätä tarvetta varten on olemassa Grano.

Haluamme luoda lisäarvoa toteuttamalla asiakkaillemme vastuullisesti pintoja, jotka maksimoivat heidän viestiensä vaikuttavuuden. Me tunnemme ja löydämme erilaiset pinnat – myös sellaiset, joita ei välttämättä heti tule ajatelleeksi.

Meille on tärkeää tehdä asiat oikein kuuntelemalla ja reagoimalla nopeasti muutoksen tarpeisiin.  Näin varmistamme, että asiakkaidemme viestit nousevat vaikuttavasti hälyn yläpuolelle.

Yhdessä teemme asiakkaamme viestistä tehokkaan ja vaikuttavan – juuri oikeilla pinnoilla.

Keitä olemme

Ainutlaatuinen osaajayhteisömme hallitsee huipputeknologian ja taitaa käsityötaidon. Koko tuotantomme on Suomessa ja työllistämme noin 900 ammattilaista pääkaupunkiseudulta Lappiin.

Kumppanina tarjoamme vaikuttavia ratkaisuja, oli kyse paino- tai pakkauspainopalveluista, aineistonhallinnasta, toimitilabrändäyksestä, markkinointilogistiikasta tai valomainoksista. Kokonaisratkaisumme, Grano 360 sisältämät palvelut poistavat niitä tehtäviä, jotka vievät aikaasi.

Helpottamalla arkeasi teemme siitä myös kustannustehokkaampaa. Me tunnemme ratkaisut, rutiinit ja työkalut sekä hahmotamme investointien kokonaiskustannukset.

Olemme osa Panostaja-konsernia.

Arvomme

MicrosoftTeams-image (49)-1

 

Kestävän kehityksen kärjessä

Kestävä kehitys on meille kaikin puolin tärkeä arvo. Eikä vain sanahelinänä. Tuotteemme valmistetaan ensisijaisesti kotimaassa, Suomen työllisyyttä ja talouskasvua kehittäen. Granon kaikki toimipisteet noudattavat toiminnassaan ISO 14001- ja ISO 9001 -ympäristöjärjestelmien periaatteita.

Lisäksi olemme sitoutuneet FSC®-, PEFC™- sekä Joutsenmerkki-standardien asettamiin vaatimuksiin ja arvoihin. Uskomme vahvasti siihen, että panostaminen ympäristöystävällisiin materiaaleihin on investointi, joka maksaa moninkertaisena itsensä takaisin.

Asiakasdataamme käsitellään GDPR-lainsäädännön mukaisesti.

Grano lukuina:

21

paikkakunnalla Suomessa

109

liikevaihto milj.

900

henkilöstön määrä n.