Aineisto- ja mediapankki kaikille yrityksesi digiaineistoille

Nykypäivänä on erityisen tärkeää, että yrityksesi aineistot ovat saatavissa – työskenteletpä missä päin Suomea tai maailmaa. EMMi Aineistonhallintapalvelu mahdollistaa kaikkien tiedostojen ja aineistojen saumattoman käytön ja jakamisen esimerkiksi työryhmän jäsenten kesken. EMMi Aineistonhallinnan avulla kaikki tarpeellinen tieto ja materiaali säilyvät hyvässä järjestyksessä sekä liikkuvat niin oman yrityksesi sisällä kuin yhteistyökumppaneillesi.

Jo lähes 200 yritystä luottaa EMMiin – pienistä suuriin, toimialasta riippumatta. Lue lisää, miten aineistopankkimme taipuu valmistavan teollisuuden tarpeisiin.

EMMi Aineistonhallinta taipuu myös tuotekuvien Synkka Media -integraatioon ja on kiinteästi yhteyksissä GS1:n kanssa. Synkka-palvelu on ratkaisu tuotetietojen ja digitaalisten aineistojen välittämiseen tavarantoimittajilta kaupparyhmille ja muille tuotetietojen vastaanottajille. Avoimien rajapintojen avulla tuotekuvat saadaan siirrettyä automaattisesti tarvittaville tahoille sekä haluttuihin kanaviin esimerkiksi verkkokauppoihin ja nettisivuille.

EMMi Aineistonhallinta on selainkäyttöinen ja toimii myös mobiililaitteilla. Aineistopankki soveltuu erinomaisesti markkinointimateriaalien, kuten kuvien ja tuotetietojen, siirtoon ja arkistointiin. Tämän lisäksi se sopii viestinnän työkaluksi, mikä tarkoittaa, että koko organisaation ja sidosryhmien aineistoliikenne tapahtuu yhden palvelun sisällä. Palvelua on helppo käyttää ja se voidaan rakentaa täysin sinun tarpeidesi mukaan.

Vähemmän käsityötä, exceleitä ja sähköposteja

EMMi Aineistonhallintaa voidaan laajentaa valinnaisella projektinhallintapalvelulla, joka toimii organisaation ja sidosryhmien yhteisenä työpöytänä.

Palvelun avulla kaikki arkistointi, aineistoliikenne, viestinnän suunnittelu ja vedosten hyväksyminen tapahtuu aineistopankin sisällä. Toisin sanoen projektityökalulla otat haltuusi koko tuotantoprosessin ja kokoat kaikki kumppanit saman työpöydän äärelle. Projektien statukset ja niiden eteneminen ovat helposti nähtävissä. Tietosi ovat aina ajan tasalla, ja saatavilla on aina oikea versio.

EMMi Aineistonhallinnan hyödyt pähkinänkuoressa

  • Palvelu auttaa tallentamaan ja jakamaan yrityksesi digitaalisia aineistoja ketterästi ja nopeasti
  • Palvelun monipuolisilla esikatselu- ja hakuominaisuuksilla aineistojen lataaminen, tarkastaminen, kommentointi, luokittelu ja jakaminen on helppoa
  • Palveluun voidaan luoda rajattomasti erilaisia osioita eri käyttäjäryhmille
  • Palvelun avulla voit helposti tarkastaa ja kommentoida yksityiskohtaisesti aineistoja ilman raskaita sähköposteja tai vedoksia – tavallisen selaimen avulla

 
Näin kirjaudut EMMi Aineistonhallintaan

Hienoa, että yrityksestänne löytyy EMMi Aineistonhallinta! Palvelun avulla tallennat, hallinnoit ja jaat yrityksesi digitaalisia aineistoja ketterästi.

Jokainen EMMi on oma itsenäinen palvelunsa. Suoraa verkkolinkkiä palveluusi emme voi tarjota, mutta saat apua yrityksesi EMMi Aineistonhallintaan kirjautumiseen ottamalla yhteyttä yrityksesi sisäiseen EMMi Aineistohallinnasta vastaavaan henkilöön.

Tilaa tästä itsellesi EMMi-demotunnukset ja pääset kokeilemaan EMMin ominaisuuksia maksutta!

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Käsittelemme yksityishenkilöiden jättämiä tarjouspyyntöjä vain vaalimainosmateriaaleihin, rakennuspiirustuksiin, CAD-tulosteisiin, kirjatilauksiin sekä työmaatauluihin ja -kyltteihin liittyen. Suosittelemme yksityishenkilöitä ostamaan tuotteet suoraan verkkokauppa Grano Shopista. Yritys- ja yhdistysasiakkaiden tarjouspyynnöt käsittelemme normaalisti.

Granon palvelut ovat saatavilla Suomessa 21 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

GRANO
valtakunnallinen
asiakaspalvelu

 029 1800 400

(arkisin 8.00–16.00) – 0,088 €/min + pvm