Siirry suoraan sisältöön

Teollisuuden tuotteet ja palvelut

Ota yhteyttä
Teollisuuden ratkaisut ja tuotteet Granolta

Vastuullisesti tuotetut ratkaisut teollisuuden tarpeisiin

Grano hoitaa suuret kokonaisuudet teollisuuden tarpeisiin. Meiltä saat dokumentoinnin, digitoinnin, erinäiset markkinointimateriaalit ja painotuotteet, logistiikan ja varastoinnin, valomainokset, tilausjärjestelmän ja paljon muuta yhdeltä luukulta.

Olemme Granolla erikoistuneet teollisuuteen sopiviin ratkaisuihin. Meillä voit yhdistää palveluita ja tuotteita, jotka edesauttavat omaa työtäsi. Granon vuosien kokemus ja valtakunnallinen palvelu varmistavat, että saat kaiken tarvitsemasi nopeasti ja vastuullisesti.

Granolle on myönnetty hopeaa EcoVadis-vastuullisuusarvioinnissa. Lue lisää täältä.

Granolle on myönnetty hopeaa Ecovadis-vastuullisuusarvioinnissa

Hiilineutraalit tuotteet teollisuuteen Granolta

 

Tehtaalle ja tehdasalueelle

Kiinteistön opasteet ja valomainokset kuntoon

Kiinteistösi tulee näkyä ja olla helppo ja turvallinen paikka kulkea. Meiltä saat saman katon alta opasteet, valomainokset ja teippaukset. Ikkunateippaukset ja valomainokset varmistavat, että yrityksesi huomataan. Opasteet helpottavat asiakkaan asiointia, mutta samalla ohjaavat yrityksen työntekijöitä.

Granolta saat seuraavia näkyvyystuotteita:

Teemme räätälöityjä ratkaisuja, joten olemassa olevista tuotteista ja palveluistamme voimme yhdistää kiinteistöllesi ja toimitiloihisi sopivan kokonaisuuden.

Pienempi case-tamk-7

 

Käyttöohjeista postitukseen ja varastointiin asti

Grano on tuttu painotalona, mutta meiltä saat paljon muutakin. Vuosien kokemuksella suunnittelemme ja painamme (ja tarvittaessa teemme digitaaliseen muotoon):

Meiltä saat myös markkinointilogistiikan ja varastoinnin materiaaleillesi. Kaikki tieto on saatavilla turvallisesti ja helposti henkilöstöllesi ja sidosryhmillesi.

 

 

Tuotteesi markkinointiin ja myyntiin

Markkinointi hoituu oikeilla materiaaleilla

Esillepano on ehdottoman tärkeää tuotteellesi, jotta se erottuisi kaupan hyllyillä edukseen. Granolta saat koko paketin aina POS-tuotteista hyllyihin asti. Osaava rakennesuunnittelumme toteuttaa myös pakkaukset ja etiketit teollisuuteen, joten saat meiltä kirjaimellisesti koko paketin alusta loppuun. Vantaan tuotantomme ovat Vantaan kaupungin elintarvikeviranomaisen tarkistamat ja hyväksymät. Tämä tarkoittaa sitä, että voimme toimia kontaktimateriaalien tuottajana sekä jatkojalostajana.

preview-kampanjapakkaukset

 

Messut järjestyvät Granon kanssa

Onko yrityksesi lähdössä messuille? Meiltä onnistuvat messurakenteiden lisäksi myös messukutsut, roll-upit, asiakaskirjeet ja esitteet. Messujen ja tapahtumien rakenteiden suunnittelu, asentaminen ja lopuksi myös purkaminen ovat meidän työtämme. Meiltä saat kattavat graafisen suunnittelun palvelut sekä markkinoinnintuotantopalvelut aina suunnittelusta tuotantoon asti, joten voit olla varma siitä, että brändisi ja ennen kaikkea tuotteesi huomioidaan.

Näyttävät messu- ja tapahtumatoteutukset Granolta >>

Messusuunnittelu-ja-toteutukset-messut

 

Työsi tueksi

Aineistonhallinta ja tilausjärjestelmä Granolta

Granon 100 % suomalainen EMMi Aineistonhallinta on helppokäyttöinen mediapankkipalvelu, jonka avulla tehostat työnkulkuasi ja pidät tärkeät tiedostot tallessa. EMMin avulla varmistat, että olennainen tieto löytyy oikeasta paikasta juuri silloin, kun sitä tarvitset.

My Grano on työkalusi silloin, kun tahdot tilata paljon markkinointimateriaaleja brändisi ilmeellä varustettuna. My Grano on selainpohjainen palvelu, joka tarjoaa nopean tavan hallita, personoida ja tilata materiaaleja ja tuotteita, joita yrityksesi tarvitsee.

Dokumentointi ja digitointi hoituvat Granolla

Oli kyseessä sitten tärkeiden materiaalien digitointi, dokumentointi tai skannaus, kokonaisuus hoituu Granolla. Meillä onnistuvat vanhojen asiakirjojen digitointi, mutta myös luottamuksellisten paperien tallentaminen digitaaliseen muotoon. Saat meiltä samalla tietoturvallisen tuhoamispalvelun.

Me skannaamme ja arkistoimme sähköisesti yrityksesi tekniset piirustukset, mapit ja vuosien ajan säilytettävät paperit. Jotta tiedot olisivat helposti saatavilla, on Granon sähköinen arkistointi yrityksellesi toimivin ratkaisu.

EMMi-Lisaominaisuudet-1

 

Asiantuntijasi

Markku Estola
Avainasiakaspäällikkö
Jukka Heikkinen
Avainasiakaspäällikkö
Matti Heinämäki
Avainasiakaspäällikkö
Pia Huovinen
Avainasiakaspäällikkö
Saila Jääskeläinen
Avainasiakaspäällikkö
Mika Matikka
Avainasiakaspäällikkö
Jari Sarekoski
Avainasiakaspäällikkö
Ina Valle
Avainasiakaspäällikkö
Jaana Viitanen
Avainasiakaspäällikkö
Topi Vilve
Avainasiakaspäällikkö
Niko Malinen
Myyntijohtaja,
Teollisuus

Ota yhteyttä

Tutustu tuoteratkaisuihin

Teippaa autosi Granolla ja nouse ulkomedioiden valioluokkaan!
EMMi Aineistonhallinta mahdollistaa kaikkien tiedostojen ja aineistojen saumattoman käytön ja jakamisen.
Näyttävä etiketti erottaa tuotteen kilpailijoistaan ja välittää ostajalle tarvittavat tuotetiedot.
Grano Media Tower™ on markkinoiden kärkiratkaisu tapahtumaviestintään!
Onko toimitilasi sisä- tai ulkopuolella ikkunapintaa, joka on hyödyntämätöntä mainostilaa? Anna viestisi näkyä ikkunateippauksilla!
Ohjaa asiakkaasi oikealle polulle Granon kylteillä ja opasteilla.
Anna meidän huolehtia niin yrityksesi tuotteiden varastoinnista, pakkauksesta, postituksesta kuin itse toimituksesta.
Mainostarra on varma huomionherättäjä! Meiltä saat tarrat pienemmistä vaihtoehdoista aina suuriin ikkuna- ja lattiatarroihin asti.
My Grano Tilauskanava on selainpohjainen palvelu. Palvelu tarjoaa helpon ja nopean tavan hallita, muokata, personoida ja tilata yrityksesi omia materiaaleja sekä tuotteita – yhdestä paikasta!
Dokumenttien skannaus ja sähköinen arkistointi on tietoturvallinen ja kustannustehokas ratkaisu tiedon säilyttämiseen ja sujuvaan käytettävyyteen.
Tapahtuma suunnitteilla ja toteuttaja haussa? Nyt olet oikeassa osoitteessa!
Grano tarjoaa markkinoiden laajimmat teippauspalvelut sisätiloihin. Panosta ilmeeseen, joka tavoittaa, sitouttaa ja tekee yrityksesi tarinan näkyväksi – ilman mediakustannuksia!
Vuosikertomuksen ja yritysvastuuraportin ei tarvitse olla vuoden suurin urakka. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja suunnitellaan juuri yrityksellesi sopiva toteutus!
Digitointi tuo vanhat materiaalisi kätevään ja käytettävään muotoon.

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Granon palvelut ovat saatavilla Suomessa 21 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

GRANO
valtakunnallinen
asiakaspalvelu

029 1800 400

(arkisin 8.00–16.00) – 0,088 €/min + pvm