Siirry suoraan sisältöön

Uniikit mainosteippaukset kaikkialle Suomeen — suunnittelusta asennukseen

Tarvitsetko ikkunateippausta, autoteippausta tai muuta mainosteippausta? Me hoidamme hoidamme kaikki teippaukset – aina teippausten graafisesta suunnittelusta valmiiksi asennettuihin tuotteisiin.

Meidän monipuolisen teippaustuotantomme, myyntipalvelumme ja kumppanuusverkostomme ansiosta pystymme tarjoamaan yrityksellesi saman palvelun kaikkialla Suomessa. Voimme hoitaa yritysbrändäyksen tasalaatuisena kaikissa toimipisteissäsi ja tarvittaessa yhtä aikaa. Vastaavaa palvelutarjontaa ei Suomesta muualta löydy.

Kaipaatko teippausta erilaisiin väliseinäelementteihin, julkisivuihin, ajoneuvoihin, kalustoihin tai jonnekin ihan muualle? Sekin onnistuu. Mainosteippaus meiltä on varma valinta.

New call-to-action

Tutustu tuoteratkaisuihin

Teippaa autosi Granolla ja nouse ulkomedioiden valioluokkaan!
Antimikrobisella kalvolla voit suojata minkä tahansa pinnan, esim. ovenkahvat, kosketusnäytöt ja maksupäätteet.
Tekeekö auringonpaiste liike- tai toimistotilastasi kuuman pätsin? Ei hätää! Aurinkosuoja- ja energiakalvot torjuvat häikäisyä, kuumuutta, lämmönvaihtelua sekä UV-säteilyä.
Näyttävä etiketti erottaa tuotteen kilpailijoistaan ja välittää ostajalle tarvittavat tuotetiedot.
Granon asiantuntijat ottavat yrityksesi graafisen suunnittelun haasteet vastaan innolla ja ammattitaidolla.
Onko toimitilasi sisä- tai ulkopuolella ikkunapintaa, joka on hyödyntämätöntä mainostilaa? Anna viestisi näkyä ikkunateippauksilla!
Mainostarra on varma huomionherättäjä! Meiltä saat tarrat pienemmistä vaihtoehdoista aina suuriin ikkuna- ja lattiatarroihin asti.
Hyvin suunniteltu tarraetiketti kruunaa tuotteen ja erottaa sen kilpailijoistaan.
Grano tarjoaa markkinoiden laajimmat teippauspalvelut sisätiloihin. Panosta ilmeeseen, joka tavoittaa, sitouttaa ja tekee yrityksesi tarinan näkyväksi – ilman mediakustannuksia!

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Granon palvelut ovat saatavilla Suomessa 21 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

Etsitkö myynnin yhteystietoja? Myyjien yhteystiedot löydät täältä.

GRANO
valtakunnallinen
asiakaspalvelu

029 1800 400

(arkisin 8.00–16.00) – 0,088 €/min + pvm