Siirry suoraan sisältöön

Paras kumppani rakentamisen ja kiinteistöjen projektinhallintaan

Digitaalisuus muovaa rakennusteollisuuden toimintaa, projektien hallintaa sekä kiinteistöjen käyttöä. Rakennusprojektit ovat yhä monimutkaisempia samalla kun yhteiskunnan ja käyttäjien vaatimukset rakennuksia ja kiinteistöjä kohtaan ovat kasvaneet. On siis ensiarvoisen tärkeää, että oleelliset dokumentit ovat turvallisesti tallessa ja helposti löydettävissä. Näin kiinteistöjen arvo säilyy ja rakentamisen projektinhallinta on selkeää.

Meillä on vuosikymmenien kokemus rakennusalan erikoistarpeista: SokoPro-projektipankki ja muut kattavat palvelumme pitävät projektisi hallussa ja tärkeät dokumenttisi tallessa. Lisäksi saat meiltä monikanavaiset printti- ja digiratkaisut rakennushankkeiden sekä kiinteistöalan tiedonkulkuun ja -hallintaan sekä viestintään ja markkinointiin.

Tutustu rakentamisen ja kiinteistönhallinnan
tuoteratkaisuihin

Digitaaliset kiinteistöpalvelut helpottavat kiinteistön hallinnointia ja markkinointia.

Digitaaliset näytöt herättävät huomiota ja viestivät tehokkaasti.
SokoPro-kiinteistöpankki helpottaa kiinteistön ylläpitoa ja hallinointia, kun kaikki tarvittava dokumentaatio löytyy yhdestä paikasta.
Mainoslakanat, banderollit ja kankaat ovat elementissään, kun haluat tavoittaa kohderyhmäsi vaikuttavasti ja kustannustehokkaasti.
Rakennusprojekteissa on aina paljon dokumentoitavaa, ja tärkeiden tietojen on syytä olla ajan tasalla ja helposti muokattavissa.
SokoPron avulla toteutat yksittäisen rakennusprojektin tai useita päällekkäisiä projekteja ja urakoita.
Dokumenttien skannaus ja sähköinen arkistointi on tietoturvallinen ja kustannustehokas ratkaisu tiedon säilyttämiseen ja sujuvaan käytettävyyteen.
Sähköistä hankintayksikkösi työkalut ja tarjouksien vastaanottaminen.
Tienvarsimainonnalla tavoitat oikeat kohderyhmät ilman muiden mainostajien luomaa kilpailua!
Vapaudu ajasta ja paikasta ja katso reaaliaikaista kuvaa työmaalta.
SokoPron työturvallisuusmittareiden avulla teet työmaastasi helpomman ja turvallisemman paikan työskennellä.
Työmaataulut ja -kyltit saat nopeasti ja vaivattomasti Granolta! 
Ulkomainonnalla tavoitat kohderyhmäsi ilman kilpailijoiden luomaa mainostulvaa. Granolta saat esimerkiksi tienvarsitaulut, ikkunateippaukset ja ajoneuvoteippaukset.

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Granon palvelut ovat saatavilla Suomessa 21 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

GRANO
valtakunnallinen
asiakaspalvelu

029 1800 400

(arkisin 8.00–16.00) – 0,088 €/min + pvm