Siirry suoraan sisältöön

Tehokasta messu- ja tapahtumamarkkinointia

Messut, tapahtumat ja seminaarit ovat monelle yritykselle vuoden tärkeimpiä markkinointiponnistuksia. Messuille osallistuminen on yritykselle aina myös investointi, ja siksi erottuva messusuunnittelu kannattaa antaa ammattilaisten käsiin.

Messut ovat tilaisuus, missä yritys ja sen tuotteet tai palvelut esiintyvät brändin mukaisesti ja sitä vahvasti rakentaen. Jotta messuilla erottuu, on tärkeää myös määritellä tavoitteet messuille osallistumiseen: mitä kohderyhmiä tavoitellaan, miksi ja miten esimerkiksi verkostoidutaan tai miten liidejä kerätään.

Granolla tiedämme, että yrityksen tapahtumamarkkinoinnista vastaavana joudut pitämään yhteyttä lukuisiin eri kumppaneihin ja alihankkijoihin. Juuri siksi saat meiltä koko messu- tai tapahtumatoteutuksen yhdeltä luukulta – suunnittelusta asennukseen, digitaalisista ja painetuista kutsuista, messurakenteista sekä tapahtuman aikaisista printti- ja digisisällöistä aina seurantaan ja osaston purkamiseen asti. Näin messutapahtuman rakentaminen tehostuu, mittaat helposti saavutettuja tuloksia ja ennen kaikkea voit messuista vastaavana nukkua yösi hyvin.

Vaikuttava messuosasto syntyy yhteistyössä meidän kanssa – alusta loppuun asti avaimet käteen -palveluna!

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Maija Hirvonen
Asiantuntijamyynti
Miljööpalvelut POS-tuotteista eri pinta-
ja tapahtumaratkaisuihin sekä
digitaaliset palvelut.

Tutustu messujen ja tapahtumien
tuoteratkaisuihin

Granon arvontalaatikot ovat täysin kustomoitavissa ja saatavilla pienistä pöytämalleista suurempiin vaihtoehtoihin.
Kävijämäärän seurannalla varmistat, ettei liiketilasi tule liian täyteen.
Näyttävät Beach Flagit tuovat näkyvyyttä mm. ulkotapahtumiin, kauppakeskuksiin ja messuille.
Esiteteline pitää esitteesi siistissä järjestyksessä ja asiakkaidesi saatavilla.
Granon asiantuntijat ottavat yrityksesi graafisen suunnittelun haasteet vastaan innolla ja ammattitaidolla.
Grano Media Tower™ on markkinoiden kärkiratkaisu tapahtumaviestintään!
Valitse valmiista valikoimasta tai kysy 100% tuotteellesi kustomoitu kokonaisuus.
Ekologisesta re-boardista valmistetut istuimet, penkit ja jakkarat taipuvat monenlaisiin tarpeisiin ja käyttötilanteisiin.
Meiltä saat kaikenlaista joulunaikaan: jouluteemaiset sisustuselementit sekä kutsu- ja kiitoskortit, välkkyvät roll-upit ja valomainokset. Tarjoamme myös brändätyt pakkaukset ja paljon mukavaa pikkujouluihin.
Laadukas juliste miellyttää silmää ja välittää viestiä tehokkaasti.
Brändätyt telineet ja pop-upit herättävät huomioita ja viestivät vaikuttavasti tilaisuuksissa, tapahtumissa tai yrityksen omissa tiloissa.
Mainoslakanat, banderollit ja kankaat ovat elementissään, kun haluat tavoittaa kohderyhmäsi vaikuttavasti ja kustannustehokkaasti.
Brändätty messumatto kruunaa messuosastosi! Tyylikäs ja personoitu messumatto saa osastosi näyttämään hyvältä ja viestii yrityksesi brändiä tehokkaasti.
Tyylikkäät, yrityksesi ilmeen mukaisesti brändätyt messuseinät luovat osastostasi kokonaisuuden, joka erottuu edukseen.
Messut tulossa ja osasto puuttuu? Ei hätää! Granolta saat vaativatkin messutoteutukset vaivattomasti ja kustannustehokkaasti.
Vaikuttava messuosasto syntyy yhteistyössä Granon kanssa - alusta loppuun asti.
Mobileita voidaan käyttää muun muassa myyntipisteissä, tapahtumissa ja messuilla.
Pöydät ja tasot ovat elementissään esimerkiksi messuilla, tapahtumissa ja toimitiloissa.
Roll-up tarjoaa vaivatonta näkyvyyttä messuilla, tapahtumissa ja kaikenlaisissa liiketiloissa.
Ekologisesta re-boardista valmistetut roskakorit ovat täysin brändättävissä ja sopivat kaikenlaisiin liiketiloihin ja tapahtumiin.
Brändättyjen tablet- ja näyttötelineiden avulla demonstroit kätevästi yrityksesi tuotteita ja palveluja erilaisissa tapahtumissa ja yrityksesi tiloissa.
Tapahtuma suunnitteilla ja toteuttaja haussa? Nyt olet oikeassa osoitteessa!
Onnistunut tapahtumaviestintä tavoittaa, tiedottaa ja jää mieleen.
Yritysjuhlat piristävät henkilöstöä ja juhlistavat yrityksen merkkipäiviä näyttävästi. Granolta saat tapahtumasuunnittelun palvelut ja tapahtumamateriaalit vaivattomasti saman katon alta!
AAPA Kalusteet ovat tyylikkäitä ja ekologisia design-huonekaluja, jotka sopivat tapahtumiin, yrityksen toimitiloihin ja kotiin. Ne on valmistetaan täysin kierrätettävistä materiaaleista.

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Granon palvelut ovat saatavilla Suomessa 21 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

GRANO
valtakunnallinen
asiakaspalvelu

029 1800 400

(arkisin 8.00–16.00) – 0,088 €/min + pvm