Siirry suoraan sisältöön

Postitus- ja logistiikkapalvelut

Logistiikka ei ole vain tuotteiden kuljetusta ja varastointia. Se on myös kokonaisten toimitusketjujen hallintaa ja asiakaskokemukseen vaikuttamista. Siksi logistiikan on toimittava virheettömästi alusta loppuun.

Granolla hoituvat kaikki nämä:

  • Kampanjapakkaaminen
  • Postitus suoramarkkinointikampanjoissa
  • POS-kampanjapostitukset
  • POS-materiaalien varastointi
  • Pakkaukset
  • Varastointi
  • Postitukset
  • Toimitus myymälään
  • Asennukset
Granon palveluvarastoinnille on myönnetty Oivahymy-merkki osoituksena tilojen vaatimuksenmukaisuudesta elintarvikkeiden varastointiin ja käsittelyyn.

Miten palvelumme toimii?

Voit hallinnoida valikoimaasi, tehdä tilauksia ja kerätä raportteja juuri sinun tarpeisiisi räätälöidystä selainpohjaisesta tilauskanavasta, My Granosta. My Granoon voit viedä yrityksesi painotuotteet, varastotuotteet ja sähköiset markkinointimateriaalit. Kun yhdistät palveluun Granon laajan palvelutarjonnan, sinun tehtäväksesi jää ainoastaan tilaaminen. Samasta kanavasta saat käyttöösi raportoinnin työkalut, joiden avulla budjetointi ja varaston optimointi käy sujuvasti. Lisäksi sinua palvelee oma henkilökohtainen yhteyshenkilösi.

Tarjoamme postitus- ja markkinointilogistiikan palveluita esimerkiksi suoramarkkinointikampanjoihin, POS- eli point of sales -kampanjoihin, asiakaspostituksiin, tapahtumamateriaalien sekä muiden myynti- ja markkinointimateriaalien toimittamiseen. Tarvittaessa saat meiltä koko paketin valmiina aina markkinointimateriaalien suunnittelusta painamiseen ja toimittamiseen asti.

Ota siis rennosti ja anna meidän huolehtia niin yrityksesi tuotteiden varastoinnista, pakkauksesta, postituksesta kuin itse toimituksesta. Toisin sanoen – ihan kaikesta!

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Pia Heinsola
Asiantuntijamyynti
Markkinointilogistiikka ja jakelut sekä markkinoinnin sisältötuotannot.
Pasi Osala
Asiantuntijamyynti
Miljööpalvelut, tapahtumat, messut, digital signage -ratkaisut ja markkinointilogistiikka.

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Granon palvelut ovat saatavilla Suomessa 21 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

GRANO
valtakunnallinen
asiakaspalvelu

029 1800 400

(arkisin 8.00–16.00) – 0,088 €/min + pvm