Postitus- ja logistiikkapalvelut

Logistiikka ei ole vain tuotteiden kuljetusta ja varastointia. Se on myös kokonaisten toimitusketjujen hallintaa ja asiakaskokemukseen vaikuttamista. Siksi logistiikan on toimittava virheettömästi alusta loppuun.

Granon palveluvarastoinnille on myönnetty Oivahymy-merkki osoituksena tilojen vaatimuksenmukaisuudesta elintarvikkeiden varastointiin ja käsittelyyn.

Miten palvelumme toimii?

Voit hallinnoida valikoimaasi, tehdä tilauksia ja kerätä raportteja juuri sinun tarpeisiisi räätälöidystä selainpohjaisesta tilauskanavasta. Samasta kanavasta saat käyttöösi raportoinnin työkalut, joiden avulla budjetointi ja varaston optimointi käy sujuvasti. Lisäksi sinua palvelee oma henkilökohtainen yhteyshenkilösi.

Tarjoamme postitus- ja markkinointilogistiikan palveluita esimerkiksi suoramarkkinointikampanjoihin, POS- eli point of sales -kampanjoihin, asiakaspostituksiin, tapahtumamateriaalien sekä muiden myynti- ja markkinointimateriaalien toimittamiseen.

Ota siis rennosti ja anna meidän huolehtia niin yrityksesi tuotteiden varastoinnista, pakkauksesta, postituksesta kuin itse toimituksesta. Toisin sanoen – ihan kaikesta!

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Käsittelemme yksityishenkilöiden jättämiä tarjouspyyntöjä vain vaalimainosmateriaaleihin, rakennuspiirustuksiin, CAD-tulosteisiin, kirjatilauksiin sekä työmaatauluihin ja -kyltteihin liittyen. Suosittelemme yksityishenkilöitä ostamaan tuotteet suoraan verkkokauppa Grano Shopista. Yritys- ja yhdistysasiakkaiden tarjouspyynnöt käsittelemme normaalisti.

Granon palvelut ovat saatavilla Suomessa 21 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

GRANO
valtakunnallinen
asiakaspalvelu

 029 1800 400

(arkisin 8.00–16.00) – 0,088 €/min + pvm

Lue asiantuntija-artikkeleita aiheesta