<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1514670925498083&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Tervetuloa töihin!

Sopisitko sinä Grano-perheeseen?

Voit olla hakemamme osaaja jos etsit näytönpaikkaa ja innostut uudesta. Sinulla on kyky visioida tulevaa ja kommunikoit sujuvasti kaikenlaisten tyyppien kanssa. Ymmärrät myös digitalisaation mukanaan tuomia mahdollisuuksia. Jos haluat ottaa vastaan haasteen ja olla mukana luomassa uutta, olet valmis granolaiseksi. Investoimme vahvasti tulevaan ja haluamme parhaat tekijät. Tule mukaan Granon rentoon perheeseen!

Avoimet työpaikat:

Näkyykö peilissäsi tällainen tyyppi?

Janoat kehittyä parhaaksi

Annamme näytön paikan olitpa oman alasi konkari tai opintojesi loppuvaiheessa oleva. Tarjoamme sinulle kiinnostavia haasteita, mahdollisuuden oppia uutta ja tuhannen taalan paikan kehittyä ja olla mukana luomassa tulevaisuuden ratkaisuja.

Uskallat tehdä toisin

Tiimimme ei ole kangistunut vanhoihin malleihin vaan haluamme kehittää prosesseja yhdessä. Haluamme mukaan juuri omanlaisiaan tyyppejä, herättelemään ja haastamaan vanhat tottumukset. Näytä meille miten homma toimii ja pääset määrittämään oman roolisi lisäksi myös kokonaisuuksia.

Haluat tehdä yhdessä

Meillä on vain ja ainoastaan hyviä tyyppejä. Meistä saat vahvan perheen, mutta vastineeksi myös sinun on oltava loistotyyppi. Kuten missä tahansa perheessä luottamus ja kehno huumori ovat liimamme. Arvostamme osaamista ja annamme myös tilaa tekemiselle. Mukavinta on onnistua yhdessä.

joni_saari.png

"Jokainen työntekijä vaikuttaa yrityskulttuuriin enemmän kuin ylhäältä alas toimiva organisaatio."

Joni Saari
Head of Digital.

grano_MariTolin.jpg

 "Mielenkiintoisinta on se, että meillä pääsee tekemään todella erilaisia ja monipuolisia toteutuksia."

Mari Tolin
Tuotantopäällikkö

 

Mikä Grano?

Grano on Suomen suurin, osaavin ja monipuolisin digitaalisten sekä painettujen palvelujen toteuttaja. Nopeutemme, tehokkuutemme ja palveluhalukkuutemme on huippuluokkaa.

 

Olemme toimialamme uudistaja. Innostumme digistä ja investoimme siihen isosti. Luomme startup-kulttuuria ja luotsaamme asiakkaamme tulevaisuuden ratkaisuihin.

Työllistämme yli 800 ammattilaista. Historiamme on vahva, mutta olemme huomisen pelinrakentaja.