<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1514670925498083&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Tervetuloa tekemään uutta

Investoimme tulevaisuuteen ja etsimme mukaan henkilöitä, joilla on kykyä ja taitoa haastaa vanhat tottumukset. Kun tuot osaamisesi Granoon, liityt samalla yhteisöön, joka kasvaa ja kehittyy vauhdilla. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, hyvän työyhteisön ja mahdollisuuden olla mukana luomassa tekniikaltaan sekä käyttökokemukseltaan seuraavan sukupolven palveluita. Arvostamme uusia ratkaisuja ja palveluasennetta ja annamme tilaa niiden kehittämiselle. Näytä meille, miten homma toimii, niin pääset tekemään oman roolisi lisäksi myös suurempia kokonaisuuksia.

 
Autamme asiakkaitamme toteuttamaan liiketoimintaa tukevat sisältöhankkeet alusta loppuun, luovasta suunnittelusta tuotantoon, julkaisuun, tulosten mittaamiseen ja aineistonhallintaan. Grano palvelee valtakunnallisesti 24 paikkakunnalla Helsingistä Ouluun. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Yhtiössä työskentelee lähes 1000 ammattilaista, ja sen liikevaihto on noin 145 miljoonaa euroa.

 

Avoimet työpaikat

Helsinki

FULLSTACK JAVASCRIPT DEVELOPER

Haemme joukkoomme kaiken nähneitä ja kokeneita ohjelmistokehittäjiä sekä -arkkitehteja, mutta myös tulevaisuuden tähtiä.
Vaasa

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Oletko sinä etsimämme myynnin ammattilainen? Haluatko hyödyntää aiempaa kokemustasi teollisuuden palveluratkaisuista osana sisältöpalveluiden huipputiimiä?
Helsinki, Vallila

UI & UX DESIGNER

Oletko sinä etsimämme käyttöliittymäsuunnittelun ja käyttäjäkokemuksen ammattilainen, joka haluaa jatkuvasti löytää uusia käyttäjälähtöisiä ratkaisuja sekä mahdollisuuksia kehittää ja kehittyä?
Helsinki, Vallila

UI & UX DESIGN LEAD

Oletko sinä etsimämme digitaalisten palveluiden ammattilainen, joka haluaa jatkuvasti löytää uusia käyttäjälähtöisiä ratkaisuja sekä mahdollisuuksia kehittää ja kehittyä?

voit jättää meille avoimen hakemuksen

Jos sinulla on kykyä ja taitoa haastaa vanhat tottumukset ja haluat olla mukana luomassa tekniikaltaan sekä käyttökokemukseltaan seuraavan sukupolven palveluita, lähetä meille avoin hakemus osoitteeseen: rekry@grano.fi 

hero-9@2x.jpg

Q&A

Olemme koonneet Granon avoimiin työpaikkoihin ja rekrytointiprosessiin liittyviä kysymyksiä ja vastauksia yhteen. 

LUE LISÄÄ

 

hero-10@2x.jpg