<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1514670925498083&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
029 1800 400 0,088 €/min + pvm

Tervetuloa tekemään uutta

Innostutko kaikesta uudesta? Tuletko juttuun monenlaisten ihmisten kanssa? Haluatko palvella asiakkaita ja ratkaista heidän haasteitaan? Tervetuloa rakentamaan Granosta alan arvostetuinta sisältöpalvelujen osaajaa.
 

Investoimme tulevaisuuteen ja etsimme mukaan henkilöitä, joilla on kykyä ja taitoa haastaa vanhat tottumukset. Kun tuot osaamisesi Granoon, liityt samalla yhteisöön, joka kasvaa ja kehittyy vauhdilla. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, hyvän työyhteisön ja mahdollisuuden olla mukana luomassa tekniikaltaan sekä käyttökokemukseltaan seuraavan sukupolven palveluita. Arvostamme uusia ratkaisuja ja palveluasennetta ja annamme tilaa niiden kehittämiselle. Näytä meille, miten homma toimii, niin pääset tekemään oman roolisi lisäksi myös suurempia kokonaisuuksia.

 
Autamme asiakkaitamme toteuttamaan liiketoimintaa tukevat sisältöhankkeet alusta loppuun, luovasta suunnittelusta tuotantoon, julkaisuun, tulosten mittaamiseen ja aineistonhallintaan. Grano palvelee valtakunnallisesti 23 paikkakunnalla Helsingistä Ouluun. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Yhtiössä työskentelee lähes 900 ammattilaista, ja sen liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa.

 

Juuri nyt haemme:

Helsinki, Vallila

Digital project manager

Haemme digimarkkinoinnin ja verkkopalveluiden kehityksen keinot tuntevaa kokenutta projektipäällikköä vahvistamaan digitaalisten palveluiden tiimiämme.
Helsinki, Vallila

Wordpress-/
frontend -kehittäjä

Haemme joukkoomme kahta WordPress- ja frontend –kehittäjää.
Helsinki, Vallila

UI-/UX-Suunnittelija

Haemme joukkoomme moderneihin käyttöliittymiin ja käyttökokemukseen erikoistunutta suunnittelijaa. 
Helsinki, Vallila

Frontend -kehittäjä

Haemme joukkoomme kahta kokenutta ja uusista teknologioista innostunutta frontend -kehittäjää osaksi kasvavaa tiimiämme Helsingin Vallilassa. 

Helsinki, Vallila

CRM Manager

Etsimme CRM Manageria osaksi kaupallista organisaatiotamme Helsingin Vallilassa sijaitsevaan toimipisteeseemme. 

Etkö löytänyt sopivaa paikkaa?

Jos sinulla on kykyä ja taitoa haastaa vanhat tottumukset ja haluat olla mukana luomassa tekniikaltaan sekä käyttökokemukseltaan seuraavan sukupolven palveluita, lähetä meille avoin hakemus osoitteeseen: rekry@grano.fi

Kerro meille itsestäsi

hero-9@2x.jpg