Siirry suoraan sisältöön

Grano työnantajana

Investoimme tulevaisuuteen ja etsimme mukaan henkilöitä, joilla on kykyä ja taitoa haastaa vanhat tottumukset. Kun tuot osaamisesi Granoon, liityt samalla yhteisöön, joka kasvaa ja kehittyy vauhdilla.

Tervetuloa tekemään uutta!

Investoimme tulevaisuuteen ja etsimme mukaan henkilöitä, joilla on kykyä ja taitoa haastaa vanhat tottumukset. Kun tuot osaamisesi Granoon, liityt samalla yhteisöön, joka kasvaa ja kehittyy vauhdilla. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, hyvän työyhteisön ja mahdollisuuden olla mukana luomassa tekniikaltaan sekä käyttökokemukseltaan seuraavan sukupolven palveluita. Arvostamme uusia ratkaisuja ja palveluasennetta ja annamme tilaa niiden kehittämiselle. Näytä meille, miten homma toimii, niin pääset tekemään oman roolisi lisäksi myös suurempia kokonaisuuksia.

Grano on Suomen monipuolisin sisältöpalvelujen osaaja. Toteutamme asiakkaan myyntiä, brändiä ja tulosta edistäviä markkinoinnin ja viestinnän ratkaisuja digistä printtiin. Palvelumme kattavat kaikki liiketoimintaa tukevat sisältöhankkeet alusta loppuun, luovasta suunnittelusta tuotantoon, julkaisuun, ja aineistonhallintaan – kaikissa asiakkaan kohdeyleisölle olennaisissa kanavissa. Grano palvelee Suomessa 21 paikkakunnalla 900 ammattilaisen voimin. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä.

Arvomme

MicrosoftTeams-image (49)-1

Uratarinat

Tarjoamme monenlaisia mahdollisuuksia oman urapolun rakentamiseen. Meillä on tarjota myös työharjoittelupaikkoja, kesätyötä sekä työllistymistä valmistumisen jälkeen.

Lue uratarinoista lisää, miltä arki Granolla vaikuttaa!

Lue lisää >>

RasmusHapponen2022

Millaisista osaajista Grano on erityisen kiinnostunut?

Tarvitsemme tekijöitä viemään meitä yrityksenä eteenpäin. Haluamme ihmisiä, joilla on halu kasvaa oman alansa ammattilaiseksi, into kehittyä ja oppia uutta. Haluamme hyviä tiimityöskentelijöitä, luottamuksen arvoisia ihmisiä. Tarvitsemme digitalisaation mahdollistajia, jotka näkevät kehityskohteissa uusia ideoita ja mahdollisuuksia. Työntekijöillämme tulee olla myös halu palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Missä Grano ilmoittaa avoimista työpaikoistaan?

Granon avoimet työpaikat löytyvät Granon verkkosivuilta, tältä sivulta osoitteesta grano.fi/rekry. Ilmoittelemme avoimista työpaikoista myös somekanavissamme ja yhteistyökumppaneidemme välityksellä.

Halutessasi voit tilata työpaikkavahdin. Työpaikkavahdin avulla saat ilmoituksen sähköpostiisi, kun sinua kiinnostava tehtävä aukeaa.

Voinko jättää Granolle myös avoimen hakemuksen tai CV-tietoni?
Kyllä! Osoitteesta grano.fi/rekry löydät linkin avoimeen hakemukseen. Säilytämme avoimia hakemuksia 6 kuukautta ja olemme yhteydessä, jos sopivia paikkoja avautuu.
Voinko hakea yhdellä kertaa töihin useaan eri tehtävään tai usealle eri paikkakunnalle?
Kyllä voit! Kun löydät tehtävän, joka mielestäsi vastaa hyvin omaa osaamistasoasi, voit lähettää hakemuksesi, vaikka samalla hakisit myös muuhun tehtävään. Tästä kannattaa kuitenkin mainita hakemusta lähettäessäsi. Lähetä oma hakemus kuhunkin kohdennettuun tehtävään.
Mistä tiedän, että hakemukseni on vastaanotettu?
Kuittaamme hakemuksen aina vastaanotetuksi.
Kuinka kauan rekrytointiprosessi yleensä kestää?
Rekrytointiprosessi kestää normaalisti 4–6 viikkoa.
Kutsutteko kiinnostavat työnhakijat aina työhaastatteluun?
Kyllä! Saatamme ensin tehdä lyhyen puhelinhaastattelun ennen kuin kutsumme parhaat hakijat kasvokkain tapahtuvaan haastatteluun.
Palkkaatteko kesätyöntekijöitä?
Joitakin kesätyöpaikkoja on tarjolla, joten laita kesätyöhakemus, jos olisit kiinnostunut paikasta.
Tarjoatteko mahdollisuuksia työharjoitteluun tai opinnäytetyön tekemiseen?
Työharjoittelupaikkoja ja opinnäytetyön aiheita kannattaa aina kysyä! Aina emme pysty niitä tarjoamaan, mutta sopiva paikka tai aihe saattaa hyvinkin löytyä juuri silloin, kun sitä tarvitset. Otamme harjoittelijoita ja annamme opinnäytetyön aiheita aina, kun se on mahdollista. Ota yhteyttä, niin katsotaan, löytyisikö sinulle sopiva paikka tai aihe!
Miten kauan säilytätte hakemuksia?
Säilytämme työnhakijoiden avoimia hakemuksia enintään 6 kuukautta. Tiettyä tehtävää varten toimitettuja hakemuksia säilytämme lähtökohtaisesti 2 vuotta tai kunnes asian käsittely on kokonaan päättynyt. Jos henkilön avoin hakemus on tullut huomioiduksi jossakin tietyn tehtävän täyttämiseen liittyvässä hakuprosessissa, valintaprosessissa mukana olleiden hakijoiden henkilötietoja säilytämme lähtökohtaisesti 2 vuotta tai kunnes asian käsittely on kokonaan päättynyt.