Siirry suoraan sisältöön

Toimiva pakkaus on tärkeä osa yrityksen brändiä

Onnistunut ja käytännöllinen pakkaus kruunaa tuotteen. Hyvin suunniteltu pakkaus on tärkeä osa yrityksen brändiä. Se herättää mielenkiinnon, viestii ja rakentaa odotusarvoa itse tuotteesta. Pakkauksen visuaalisuuden ja rakenteen avulla brändi erottuu joukosta.

Suunnittelemme ja toteutamme vuosikymmenten kokemuksella ja ammattitaidolla pakkaukset, tarraetiketit ja joustopakkaukset. Mietimme juuri sinun pakkauksellesi sopivat ja kestävät materiaalit sekä suunnittelemme rakenteen mittojen mukaan. Huolehdimme, että lopputulos suojaa tuotetta ja toimii tuotannossasi. Meille mikään ei ole liian pientä tai suurta – kaikki onnistuu.

Pakkauspainossamme valmistuvat erilaiset pakkaustyypit kartongista aaltopahviin. Jos toimit pakkaavassa teollisuudessa, valmistamme tarpeittesi mukaan tarrat, etiketit ja joustopakkaukset. Hallitsemme aineistotyöt ja aineistojen hallinnan. Nykyaikaiset painomme takaavat korkealaatuisen lopputuloksen.

Ekologiset ratkaisut ja pakkausmateriaalien ympäristöystävällisyys ovat meille tärkeitä tekijöitä. Jotta voit vähentää muovin käyttöä, meillä on tarjolla kierrätettäviä materiaaleja ja uudenlaisia ratkaisuja. Meille on myönnetty FSC- ja PEFC -järjestelmien puun alkuperäsertifikaatit sekä logojen käyttöoikeudet. Sertifikaattimerkinnät painotuotteessa varmistavat, että niiden raaka-aine on peräisin sertifioidusta, kestävän kehityksen periaatteiden mukaan hoidetusta metsästä.

Pakkaukset omalla logolla

Granolla onnistuu pakkaus omalla logolla! Meille on tärkeää, että yrityksesi brändi ja ilme näkyvät pakkauksessa. Logolla varustettu pakkaus jää hyvin mieleen, sillä kaupassa kulkiessa erilaisiin pakkauksiin törmää, mutta hyvin suunniteltu ja näyttävästi esille tuotu pakkaus erottuu kilpailijoistaan. Lisää siis yrityksesi logo pakkaukseen ja tuo yrityksesi esille myös tällä tavalla!

New call-to-action

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Antti Grönberg
Avainasiakaspäällikkö
Mika Kaverinen
Avainasiakaspäällikkö
Lauri Raumanni
Avainasiakaspäällikkö
Janne Seva
Avainasiakaspäällikkö

Tutustu tuoteratkaisuihin

Näyttävä etiketti erottaa tuotteen kilpailijoistaan ja välittää ostajalle tarvittavat tuotetiedot.
Granon asiantuntijat ottavat yrityksesi graafisen suunnittelun haasteet vastaan innolla ja ammattitaidolla.
Ekologiset joustopakkaukset soveltuvat esimerkiksi välipalatuotteiden, mausteiden, pähkinöiden sekä makeisten pakkaamiseen.

Laadukkaat kampanjapakkaukset auttavat kampanjaasi menestymään. Granolta löydät ratkaisut mm. alennus- ja sesonkimyynteihin, tuotelanseerauksiin ja tapahtumiin.

Tutustu Granon tarjoamiin pakkausvaihtoehtoihin.
Hyvin suunniteltu pakkaus tekee tuotteesta houkuttelevan ja erottaa sen kilpailijoistaan.
Hyvin suunniteltu tarraetiketti kruunaa tuotteen ja erottaa sen kilpailijoistaan.

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Granon palvelut ovat saatavilla Suomessa 21 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

Etsitkö myynnin yhteystietoja? Myyjien yhteystiedot löydät täältä.

GRANO
valtakunnallinen
asiakaspalvelu

029 1800 400

(arkisin 8.00–16.00) – 0,088 €/min + pvm

Lue asiantuntija-artikkeleita aiheesta