Siirry suoraan sisältöön

Etsitkö uusia asiakkaita vai kaipaatko lisätietoja nykyisistä asiakkaistasi?

Grano Kohderyhmäpalveluilla tavoitat kaikki suomalaiset kuluttajat. Saat meiltä myös yritysten päättäjätiedot markkinoinnin ja myynnin helpottamiseksi. Tarvittaessa myös päivitämme, rikastamme ja analysoimme jo olemassa olevan asiakasrekisterisi, yrityksesi arvokkaimman pääoman!

Kuluttajakohderyhmäpalvelussa toimitamme kuluttajien nimi- ja osoitetietoja suoramarkkinointia ja tiedottamista varten. Tietoja voi poimia muun muassa sukupuolen, iän, perhekoon, sosioekonomisen aseman tai vaikkapa loma-asunnon omistuksen mukaan. Poimintakriteereitä on lukuisia ja ne tarjoavat mahdollisuuden tarkkaan kohdentamiseen.

Yrityskohderyhmäpalvelussa toimitamme yritysten ja elinkeinonharjoittajien sekä yhteisöjen ja niiden päättäjien yhteystietoja. Yhteystietoja toimitetaan painettua ja sähköistä viestintää sekä puhelinmarkkinointia varten. Tietoja voi poimia esimerkiksi yritysten sijainnin, toimialan, liikevaihdon ja riskiluokituksen mukaan. Päättäjätiedot voidaan poimia henkilön vastuualueen mukaan, jolloin b2b-viestintä on GDPR-säännösten mukaista.

Grano Dieselin avulla tavoitat suomalaiset ja lähestyt haluttuja ihmisiä tarkasti – aikaa ja rahaa klassisesti säästäen. Meillä on edelläkävijyys muun muassa kohderyhmien suunnittelussa ja asiakasrekisterien jatkojalostamisessa, jotka tekevät kampanjoistasi kaikilla mittareilla toimivia.

Kohderyhmäpalvelut tarjoaa Grano Diesel >>

Kohdentamisen palvelut Grano Dieseliltä

 

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Granon palvelut ovat saatavilla Suomessa 21 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

GRANO
valtakunnallinen
asiakaspalvelu

029 1800 400

(arkisin 8.00–16.00) – 0,088 €/min + pvm

Lue asiantuntija-artikkeleita aiheesta