Markkinointimateriaalit yhdeltä luukulta

Olemme markkinoinnin one-stop shop. Meiltä saat kaikki materiaaliversiot kustannustehokkaasti. Viestisi voi näkyä esimerkiksi kymmeniä metrejä korkeassa valomainoksessa ja käyntikortissa – me pystymme toteuttamaan toiveesi ja tuottamaan erilaiset versiot.

Pystymme ja osaamme hoitaa yrityksesi taitto-, kuvankäsittely- ja tuotantoprojekteja. Huolehdimme markkinointimateriaalien ajantasaisuudesta pikaisellakin toimeksiannolla. Granolaiset toteuttavat myös digitaaliset bannerit, näyttömainokset ja julkaisut, joilla saat ohjattua asiakkaasi ketterästi juuri oikeaan suuntaan. Kun haluat jalkauttaa yrityksesi tarinan maailmalle, tuotantotiimimme asiantuntijat suunnittelevat yksilölliset materiaalit ja erilaiset myymäläratkaisut nopeassa aikataulussa.

Voit myös ulkoistaa koko markkinointisi tuotannon meille. Toimimme sovitun prosessin mukaisesti ja autamme aineistojen hallinnassa sekä tuotamme niitä puolestasi.  Ulkoistusmallissamme pääset hyödyntämään painotuotteiden tilauskanavaa My Granoa ja neuvottelemme painotuotteillesi myös räätälöidyt hinnat. Voimme tehdä työsi joustavasti tuntihinnalla, projektikohtaisesti sovittuna tai kätevällä retainer-mallilla. Räätälöidään sinulle parhaiten sopiva toimintamalli.

New call-to-action

Mitä markkinoinnin tuotantoihin voi kuulua:

  • Graafinen suunnittelu ja taittotyöt
  • Tekstityöt (oikoluku, tekstin muokkaus)
  • Käännöspalvelut
  • Digitaalisten aineistojen tuotanto*
  • Tuoteanimaatiot
  • Mainoskampanjamateriaalien tuotanto

*Digitaalisia tuotteitamme ovat mm. digitaaliset lehdet ja esitteet, bannerit, tuotekuvat verkkokauppoihin, visuaaliset elementit sähköpostimarkkinointiin sekä aineistot diginäyttöihin, televisioon ja some-kanaviin.

Näin hyödyt markkinoinnin tuotantojen ulkoistuksesta:

  • Materiaalit aina hallussa ja ajan tasalla
  • Me vastaamme prosessista ja markkinoinnin tuotannoista
  • Tilauksien ja hintojen läpinäkyvyys ja raportoitavuus
  • Säästät aikaa ja resurssia

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Pia Heinsola
Asiantuntijamyynti
Markkinointilogistiikka ja jakelut sekä markkinoinnin sisältötuotannot.
Pertti Hänninen
Asiantuntijamyynti
Miljöön osalta digital signage -ratkaisut, tapahtumat ja markkinoinnin sisältötuotannot.
Tuija Suikkanen
Asiantuntijamyynti
Kielipalvelut, digitaaliset palvelut ja
markkinoinnin sisältötuotannot.

Tutustu tuoteratkaisuihin

Asiakas-, henkilöstö- tai järjestölehti on oiva väline erottautumiseen informaatiotulvan keskellä. Painettu, käsin kosketeltava lehti ajankohtaisineen ja hyödyllisineen sisältöineen jää mieleen. 
Granon asiantuntijat ottavat yrityksesi graafisen suunnittelun haasteet vastaan innolla ja ammattitaidolla.
Ulkoistuspalvelu on suunniteltu erityisesti yrityksille, joilla on tarvetta toteuttaa joustavasti isompi määrä jatkuvaa ja toistuvaa markkinointia.
Saavutettavilla aineistoilla palvelet asiakkaitasi optimaalisesti.
Hyvä tuotekuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Käsittelemme yksityishenkilöiden jättämiä tarjouspyyntöjä vain vaalimainosmateriaaleihin, rakennuspiirustuksiin, CAD-tulosteisiin, kirjatilauksiin sekä työmaatauluihin ja -kyltteihin liittyen. Suosittelemme yksityishenkilöitä ostamaan tuotteet suoraan verkkokauppa Grano Shopista. Yritys- ja yhdistysasiakkaiden tarjouspyynnöt käsittelemme normaalisti.

Granon palvelut ovat saatavilla Suomessa 21 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

GRANO
valtakunnallinen
asiakaspalvelu

029 1800 400

(arkisin 8.00–16.00) – 0,088 €/min + pvm