Siirry suoraan sisältöön

Markkinointimateriaalit yhdeltä luukulta

Olemme markkinoinnin one-stop shop. Meiltä saat kaikki materiaaliversiot kustannustehokkaasti. Tuotamme aineistot puolestasi toimeksiannon, toimitetun sisällön sekä graafisen ilmeen mukaisesti. Olemme markkinoinnin tuotantopalveluiden ulkoistuskumppani ja yrityksesi markkinointiaineistojen tuottaja.

Hoidamme yrityksesi taitto-, kuvankäsittely- ja tuotantoprojekteja. Huolehdimme markkinointimateriaalien ajantasaisuudesta pikaisellakin toimeksiannolla. Toteutamme animaatiot, digitaaliset bannerit, näyttömainokset ja asiakasjulkaisut, joilla saat ohjattua asiakkaasi ketterästi juuri oikeaan suuntaan. Kun haluat jalkauttaa yrityksesi tarinan maailmalle, tuotantotiimimme asiantuntijat suunnittelevat yksilölliset materiaalit ja erilaiset myymäläratkaisut nopeassa aikataulussa.

Voit ulkoistaa koko markkinointisi tuotannon meille. Toimimme sovitun prosessin mukaisesti ja autamme aineistojen hallinnassa sekä tuotamme niitä puolestasi.  Ulkoistusmallissamme pääset hyödyntämään painotuotteiden tilauskanavaa My Granoa ja neuvottelemme painotuotteillesi myös räätälöidyt hinnat. Voimme tehdä työsi joustavasti tuntihinnalla, projektikohtaisesti sovittuna tai kätevällä retainer-mallilla. Räätälöidään yhdessä sinulle parhaiten sopiva toimintamalli!

New call-to-action

Mitä markkinoinnin tuotantoihin voi kuulua:

  • Graafinen suunnittelu ja taittotyöt
  • Tekstityöt (oikoluku, tekstin muokkaus)
  • Käännöspalvelut
  • Digitaalisten aineistojen tuotanto*
  • Tuoteanimaatiot
  • Mainoskampanjamateriaalien tuotanto

*Digitaalisia tuotteitamme ovat mm. digitaaliset lehdet ja esitteet, bannerit, tuotekuvat verkkokauppoihin, visuaaliset elementit sähköpostimarkkinointiin sekä aineistot diginäyttöihin, televisioon ja some-kanaviin.

Näin hyödyt markkinoinnin tuotantojen ulkoistuksesta:

  • Yrityksesi materiaalit ovat aina hallussa ja ajan tasalla
  • Pystyt keskittymään olennaiseen, kun me vastaamme prosessista ja markkinoinnin aineistojen tuotannosta
  • Saat tilauksesi ja hinnat helposti raportoitavaan muotoon
  • Säästät aikaa ja resursseja

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Kalle Kilponen
Palvelu- ja myyntipäällikkö
Seija Vuorinen
Palvelu- ja myyntipäällikkö

Tutustu tuoteratkaisuihin

Asiakas-, henkilöstö- tai järjestölehti on oiva väline erottautumiseen informaatiotulvan keskellä. Painettu, käsin kosketeltava lehti ajankohtaisineen ja hyödyllisineen sisältöineen jää mieleen. 
Granon asiantuntijat ottavat yrityksesi graafisen suunnittelun haasteet vastaan innolla ja ammattitaidolla.
Ulkoistuspalvelu on suunniteltu erityisesti yrityksille, joilla on tarvetta toteuttaa joustavasti isompi määrä jatkuvaa ja toistuvaa markkinointia.
Saavutettavilla aineistoilla palvelet asiakkaitasi optimaalisesti.
Hyvä tuotekuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Granon palvelut ovat saatavilla Suomessa 21 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

GRANO
valtakunnallinen
asiakaspalvelu

029 1800 400

(arkisin 8.00–16.00) – 0,088 €/min + pvm