029 1800 400 Asiakaspalvelu (arkisin klo 8.00-16.00)

Saavutettavat aineistot

Varmista dokumenttiesi tekninen saavutettavuus ja helppokäyttöisyys

Saavutettavilla aineistoilla palvelet asiakkaitasi optimaalisesti

Saavutettavilla aineistoilla tarkoitetaan digitaalisia aineistoja, jotka on suunniteltu saavutettaviksi mahdollisimman helposti. Saavutettavuuden osa-alueita ovat tekninen saavutettavuus, helppokäyttöisyys ja ymmärrettävyys. Saavutettavaa aineistoa on mahdollista tarkastella riippumatta esim. siitä, onko lukijalla kaikki aistit käytössään tai millaisella päätelaitteella hän haluaa aineistoja tarkastella. 

Granon ammattilaiset ovat suorittaneet mm. saavutettavuuskoulutukseen erikoistuneen Corellia Oy:n koulutukset ja osaavat tuottaa saavutettavia dokumentteja. Varmistamme dokumenttien teknisen saavutettavuuden ja helppokäyttöisyyden olevan huippuluokkaa. 

Ota siis yhteyttä, jos tarvitset luotettavan tekijän saavutettaville dokumenteillesi. Voimme myös muuttaa olemassa olevia dokumenttejasi saavutettaviksi, jos saamme alkuperäiset taittoaineistot käyttöömme.

Voisit olla kiinnostunut myös tästä julkaisusta

BLOGI

Saavutettavat dokumentit – apua, mitä ne ovat? 

Saavutettavat dokumentit Granolta

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Granon asiakaspalvelu auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla ja ohjaa sinut tarvittaessa oikean asiantuntijan pakeille. Nopeasti ja ystävällisesti. 

puh. 029 1800 400 
(arkisin 8.00–16.00) 0,088 €/min + pvm

TAI TÄYTÄ LOMAKE ALTA