029 1800 400 Asiakaspalvelu (arkisin klo 8.00-16.00)

Messusuunnittelu ja -toteutukset

MESSUSOSASTO, JOKA HOUKUTTELEE KÄVIJÖITÄ

Näyttävä ja erottuva messuosasto sekä messutapahtumaan räätälöity selkeä sisältökonsepti ovat investoinnin a ja o. Messuilla halutaan saada laadukkaita kontakteja määriteltyihin kohderyhmiin ja kaikessa tässä Grano on apunasi.


Tarjoamme laajan skaalan erilaisia tilasuunnittelu- ja rakenneratkaisuja messuille, asiakastilaisuuksiin ja erilaisiin tapahtumiin. Toteutamme yrityksen brändin mukaisen ilmeen aina konseptisuunnittelusta asennukseen, niin sisätiloihin kuin tarvittaessa myös ulkotiloihin. Autamme messutapahtuman tavoitteiden määrittämisessä ja hoidamme tarvittaessa jälkimarkkinoinnin.

Koko Suomen kattava asennuspalvelumme ja ymmärryksemme jakeluketjuista varmistavat, että messuprojekti etenee laadukkaasti ja ajallaan lähdöstä maaliin saakka.
Otetaan yhdessä messuista kaikki hyöty irti!

  • Messuosaston suunnittelu
  • Messumateriaalit ja messumatot
  • Koko Suomen kattava asennuspalvelu

Kaikki messuille ja tapahtumiin

LUE LISÄÄ »

Messut ja tapahtumat Grano
 

Soita ja kysy lisää palveluistamme

029 1800 400 0,088 €/min + pvm

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 8.00–16.15.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Graafinen suunnittelu ja taittotyöt

Visuaalisen alan asiantuntijamme ottavat yrityksesi luovat haasteet vastaan innolla ja ammattitaidolla.

Monikanavaviestintä

Granon monikanavaviestintä-palvelu toteuttaa viestinnän operoinnin puolestasi valitsemiisi kanaviin digistä printtiin, netistä myymälään.

Suurkuvatulosteet

Grano on Suomen johtava suurkuvatuotteiden valmistaja ja edelläkävijä suurkuvamarkkinoilla. Meiltä löydät ratkaisun jokaiseen tarpeeseen, kun puhutaan suurkuvista, suurista tulosteista ja niistä tehtävistä erilaisista kokonaisuuksista.