029 1800 400 Asiakaspalvelu (arkisin klo 8.00-16.00)

Automaattinen kävijämäärän seuranta

Kävijämäärän seurannalla varmistat, ettei liiketilasi täyty liian täyteen

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Liiketilojen kävijämäärien seuranta helpottaa asiakasmäärän hallintaa

Nykyisinä poikkeusaikoina on tärkeää varmistaa, että myymälöiden ja tapahtumatilojen vierailla on mahdollisuus asioida turvallisin mielin, turvavälit huomioiden. Granon automaattinen kävijämäärän seuranta auttaa tämän toteuttamisessa.

Kävijämäärän seurannan avulla voit varmistaa vaivattomasti, ettei liiketiloihisi kerry liikaa ihmisiä samanaikaisesti. Järjestelmä viestii automaattisesti tilan reaaliaikaisesta henkilömäärästä, joten sisäänkäynnille voidaan asentaa liikennevalomallinen infonäyttö toivottamaan asiakkaat tervetulleeksi ja tarvittaessa kehottamaan odottamaan hetken. Tämän lisäksi järjestelmän voi määrittää lähettämään henkilökunnalle hälytyksen, jos tila on tulossa liian täyteen.

Ota yhteyttä, niin katsotaan juuri teidän tiloihinne sopiva kävijäseurannan ratkaisu!


Järjestelmän käyttötavat

Järjestelmä kerää kävijämääriä automaattisesti. Ajantasainen tieto kävijämäärästä on hyödyllistä ja sitä voidaan käyttää esimerkiksi seuraavilla tavoilla:

1. Kävijätieto myymäläpäällikön ruudulle ja taskuun

Tämä käyttötapa soveltuu kohteisiin, joissa ei ole tarpeen aktiivisesti rajoittaa sisääntulevien asiakkaiden määrää (esim. käyttötavaramyymälät ja rautakaupat) ja jotka kävijämäärien suhteessa pinta-alaan kestävät hyvin keskivertopäivävaihteluita. Tässä käyttötapauksessa myymäläpäällikön ja muulle henkilökunnan käytössä on helppolukuinen selainkäyttöliittymä tietokoneelle ja matkapuhelimeen, jolla kävijämäärien seuraaminen tapahtuu. Mikäli tila on ruuhkautumassa, järjestelmä hälyttää asiasta henkilökuntaa viestillä puhelimeen ja sähköpostiin.

Myymälän kävijämäärän seuranta Granosta

 

Myymälän kävijämäärän seuranta Granosta

 

2. Helposti ruuhkautuvat tilat

Tällaisia tiloja ovat esimerkiksi kaupat, kauppakeskukset, myymälätilat ja muut julkiset tilat, joiden kävijävirrat vaihtelevat paljon ja joissa yhtäaikaista kävijämäärää on tarpeen rajoittaa turvavälien takaamiseksi. Tällaisissa kohteissa tilan oville voidaan asentaa infonäyttö (nk. liikennevalonäyttö), joka toivottaa asiakkaat tervetulleeksi, mutta tarvittaessa kehottamaan odottamaan hetken. Järjestelmä ohjaa näyttöä automaattisesti ja esitettävä grafiikka on mukautettavissa vapaasti. Järjestelmässä voidaan hyödyntää olemassa olevia infonäyttöjä tai näytöt voidaan toimittaa Granon toimesta.

3. Vilkkaat tilat, joissa vartija avustaa kävijämäärien rajoittamisessa

Tällaisia kohteita ovat suuret ja vilkkaat kohteet, joissa on vartija. Näissä kohteissa käyttöönotetaan tyypillisesti edellä kuvattujen yhdistelmä niin, että vartijalla on käytettävissään reaaliaikainen kävijämäärä matkapuhelimessa ja hänen työtään helpottavat liikennevalonäytöt päivittyvät automaattisesti. Toimitus voidaan toteuttaa myös ilman infonäyttöä, jolloin vartija rajoittaa kävijämäärää aktiivisesti saatuaan hälytyksen järjestelmästä.

Myymälän kävijämäärän seuranta Granosta

 


Tutustu muihin turvatuotteisiimme

Grano tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia koronaviruksen leviämistä estäviä turvatuotteita. Löydät meiltä mm. CovidSafe Virusteipin, suojapleksit kassoille ja tiskeille, turvaväliteippaukset ja automaattiset käsidesiannostelijat infonäytöllä.

 

CovidSafe-virusteippi ja muut koronavirusta torjuvat turvatuotteet Granosta

 

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Pasi_Osala_blogi-1

Pasi Osala
Avainasiakaspäällikkö
+358 44 766 7607
pasi.osala@grano.fi

Pyydä tarjous tai jätä yhteydenottopyyntö alta!