CapMan tilaa käyntikortit My Grano -tilausjärjestelmällä

Tilausjärjestelmän käyttäminen suoraviivaistaa painotuotteiden tilausprosessia. CapMan luottaa Granon järjestelmään, jonka avulla se tilaa tarvittavat käyntikortit.

CapMan on vuonna 1989 perustettu johtava pohjoismainen pääomasijoitusalan asiantuntija. CapManin pyrkimyksenä on rakentaa paremmin johdettuja ja vakaampia yrityksiä edistäen taloudellista hyvinvointia.

Grano on toteuttanut CapManille laajasti erilaisia painotuotteita ja markkinointimateriaaleja. CapMan otti käyttöön My Grano -tilausjärjestelmän suoraviivaistaakseen käyntikorttien tilaamisen.

– Koimme, että My Grano on helppo tapa hallinnoida kokonaisuutta. Ne, jotka tarvitsevat käyntikortteja, pystyvät itse tilaamaan niitä omalle tiimilleen, sanoo CapManin Linda Tierala, johtaja, viestintä ja sijoittajasuhteet.

Grano valikoitui yhteistyökumppaniksi aiempien kokemusten perusteella:

– Meillä on hyvät suhteet ja Grano on ollut mukana monessa projektissa. Heillä on kattava paletti eri vaihtoehtoja, joten voimme keskittää tilaukset yhdelle toimittajalle.

Helppokäyttöinen tilauspalvelu

My Grano on selainpohjainen tilausjärjestelmä, joka tarjoaa helpon ja nopean tavan hallita, muokata ja tilata materiaaleja ja tuotteita.

– Palvelu on helppokäyttöinen. Alussa oli vähän jumppaa, kun palvelua räätälöitiin palvelemaan juuri meitä, mutta käytössä se on ihan helppo.

Aikaisemmin CapMan tilasi käyntikortit perinteisesti sähköpostin välityksellä. Nyt tilaukset hoituvat kootusti yhdestä paikasta. CapMan käyttää tilausjärjestelmää tällä hetkellä käyntikorttien tilaamiseen, mutta tarkoitus on laajentaa palvelua myös muihin markkinointimateriaaleihin, kuten kirjekuoriin ja tarroihin.

– Käyttäjiltä on tullut kiitosta siitä, että aikaisemmin tilatut tuotteet jäävät järjestelmään muistiin. Täydentävän tilauksen tekeminen samoilla spekseillä on helppoa. Muutenkin My Granon kautta voi tilata tarkasti etukäteen speksattuja tuotteita hyvinkin nopeasti.

"Koimme, että My Grano on helppo tapa hallinnoida kokonaisuutta. Ne, jotka tarvitsevat käyntikortteja, pystyvät itse tilaamaan niitä omalle tiimilleen.

Linda Tierala, johtaja, viestintä ja sijoittajasuhteet, CapMan

Tutustu My Grano -tilausjärjestelmään >>

Juttu on julkaistu alun perin 3.07.2019 ja sitä on päivitetty 7.10.2022.