Siirry suoraan sisältöön

Boschin upea messuosasto Kevät-messuille toteutui Granon kanssa

Boschin upea messuosasto Kevät-messuille toteutui Granon kanssa

Boschin akkujärjestelmää ja laajaa tuotevalikoimaa esittelevä messuosasto sai näyttävät puitteet 21.-24.3.2024 järjestettyihin Kevät-messuihin Granon kanssa. Pitkä yhteistyö on kantanut hedelmää ja lopputulos olikin sekä Boschin pisteellä työskentelevien että messukävijöiden mieleen.

Yhteistyössä huomioidaan brändin tärkeys

Boschin Power tools -toimialan kuluttajatuotteiden markkinointipäällikkö Pasi Kivimaa kertoo, että messuosasto tuli Granolta avaimet käteen -periaatteella.

– Pidimme ensiksi Granon avainasiakaspäällikön Pia Huovisen kanssa palaveria siitä, mitä toivomme messuosastolta. Heitimme ajatuksia puolin ja toisin, ja meillä olikin selkeä visio siitä, mitä tahdoimme. Granolaisilta saimme hyviä ideoita ja niistä viilattiin sitten kokonaisuus.

Pasi kertoo, että Granon kanssa on helppo tehdä yhteistyötä:

– Ei tarvitse aloittaa nollista. Granolla on jo näkemys meidän brändistämme ja brändiohjeista.

Granon avainasiakaspäällikkö Pia Huovinen kertoo, että pitkä yhteistyö Boschin kanssa on aina mennyt mukavasti:

– Ison ja näyttävän osaston suunnittelussa tarvitaan myös teknistä osaamista. Tässä tukenani olivat granolaiset projektiresurssisuunnittelija Katja Karhu ja projektipäällikkö Terhi Rautamäki. Tällä joukolla pystyimme ehdottamaan asiakkaalle näyttäviä, mutta toteutettavissa olevia ratkaisuja. Pitkä yhteistyö Pasin kanssa auttoi ymmärtämään tarpeita. Lopputulos oli näyttävä ja toimiva!

Avaimet käteen ja messuille

Tänä vuonna Kevät-messuilla oli hieman alle 60 000 kävijää. Monenlaiset osastot ja toimialat vetivät kävijöitä, ja Boschin pisteellä kävi jatkuvasti innokkaita kokeilemassa tuotteita boschilaisten opastuksella. Toiminnallisuus oli yksi iso tekijä osastossa:

– Oli todella hieno systeemi ja koko messuviikonloppu oli huikea: Granolaiset kävivät pystyttämässä rakenteet illalla ja saimme koneet ja tavarat kasaan helposti aamulla. Koska ei ole extrakäsiä omasta takaa, oli mukava mennä paikan päälle valmiiseen osastoon, Pasi kuvailee.

Grano myös purki osaston tapahtuman jälkeen. Messuosasto oli rakennettu uusiokäyttöä silmällä pitäen, joten purkamisen jälkeen tarvikkeita ja tiettyjä rakenteita voi käyttää tulevissa tapahtumissa.

Uudet ratkaisut toimivat hienosti

Pasi kertoo, että Bosch pääsi kokeilemaan uudenlaista ratkaisua osaston hyllyjen suhteen:

– Granolla oli hyvä idea hyllyistä. Tahdoimme osastollemme myymäläteemaa, ja hyllyt olivat olennainen osa kokonaisuutta. Granolta ehdotettiin siirtokuvilla tehtäviä hyllyratkaisuja, jotka näyttivät hienolta.

Lopuksi Pasi kertoo, että paikalla olleet kehuivat osastoa:

– Asiat menivät rutiinilla hyvin, kiitos pitkän yhteistyön. Mutta kun kuulee, että joku sanoo ”onpa hyvännäköistä settiä”, niin tietää, että hyvin menee!

 

Granolta messuosastot palveluna

Boschin messuosasto oli upea nähtävyys Kevät-messuilla

  • Boschin osasto näytti upealta Kevät-messuilla
  • Kevät-messuilla kävi lähes 60 000 vierailijaa.
  • Grano toteutti monenlaisia materiaaleja messuosastolle.
  • Pasi Kivimaa oli esittelemässä tuotteita Boschin osastolla.
  • Boschin tuotteet pääsivät näytille messuosastolla Granon avulla.
  • Boschin osasto näytti upealta Kevät-messuilla
  • Kevät-messuilla kävi lähes 60 000 vierailijaa.
  • Grano toteutti monenlaisia materiaaleja messuosastolle.
  • Pasi Kivimaa oli esittelemässä tuotteita Boschin osastolla.
  • Boschin tuotteet pääsivät näytille messuosastolla Granon avulla.