Siirry suoraan sisältöön

Grano räätälöi Kuusakoskelle painotuotteiden tilausjärjestelmän

Kuusakoski tilaa käyntikorttinsa nopeasti, helposti ja kustannustehokkaasti Granon tilausjärjestelmän kautta.

Kuusakoski on asiakaslähtöinen kierrätysliiketoiminnan edelläkävijä, ympäristöstä huolehtiva kierrätyspalveluratkaisujen tuottaja ja alan kansainvälinen osaaja.

Grano räätälöi Kuusakoskelle painotuotteiden tilausjärjestelmän, jonka avulla asiakas pystyy helposti tilaamaan käyntikortit ympäri Suomea oleviin toimipisteisiin. Tilausjärjestelmän käyttö voidaan avata niin monelle yrityksen työntekijälle kuin tarvetta. Kuusakoskella käyntikorttien tilaukset hoitaa keskitetysti yksi vastuuhenkilö.

– Olen ollut erittäin tyytyväinen tilausjärjestelmään. Se on toiminut oikein hyvin, sanoo Kuusakosken toimistovastaava Päivi Nurmi.

Nurmen mukaan Granon tilausjärjestelmä on paljon nopeampi, helpompi ja kätevämpi kuin perinteinen tapa painotuotteiden tilaamiseen:

– En osaa kuvitella millaista olisi palata tilaamiseen ilman tilausjärjestelmää. En halua missään tapauksessa palata sellaiseen aikaan!

– Ajan säästö on huomattava. Tilauksen tekemiseen menee noin viisi minuuttia. Myös toimitusaika on ainakin kaksi tai kolme päivää nopeampi kuin ennen. Granon tilausjärjestelmästä on meille huomattava kustannussäästö.

– Näen vedoksen heti ja pystyn tekemään tarvittavat muutokset samantien – ja sitten tilaus. Se on sillä selvä. Toimitus on hyvin joustava. Saamme käyntikortit tarvittaessa hyvinkin nopeasti, jopa seuraavalle päivälle. Normaali toimitusaika on noin viikko. Myös käyntikorttien hinta on huomattavasti edullisempi.

Kuusakoskella käyntikortteja tilataan eniten henkilöille, jotka liikkuvat asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden keskuudessa. Laskutusosoitteen muutoksen yhteydessä järjestelmään tehtiin korttipohja myös laskutustietokorteille:

– Se on kätevä antaa yhteistyökumppaneille. Niitä olemme tilanneet paljon.

Markkinointimateriaalien tilausjärjestelmän avulla on helpompi pitää yrityksen brändi yhtenäisenä. Kuusakoskella on tarkkaan määriteltynä käyntikorttien ulkoasu ja niihin tulevat tiedot. Siksi myös painolaadun tulee olla tarkkaa.

– Olen ollut tyytyväinen painolaatuun. Se on todella hyvä, sanoo Nurmi.

– Granon tilausjärjestelmästä on meille huomattava kustannussäästö.

Päivi Nurmi / toimistovastaava, Kuusakoski

Juttu on julkaistu alun perin 28.05.2018 ja sitä on päivitetty 7.10.2022.
Ota yhteyttä