Siirry suoraan sisältöön

Grano toteutti BusinessOulun Polar Bear Pitching -tapahtuman ”jäätävät” somisteet

Grano toteutti BusinessOulun Polar Bear Pitching -tapahtuman ”jäätävät” somisteet

BusinessOulu palvelee yrityksiä kaikissa sen vaiheissa aina perustamisesta kasvuun ja kansainvälistymiseen asti. BusinessOulu toimii oululaisten yrittäjien kumppanina mahdollistaen yrityksen kasvun ja kehittymisen. Granolla oli ilo toteuttaa BusinessOulun Polar Bear Pitching -tapahtuman materiaalit ja somisteet, kuten muun muassa kattoroikot, roll-upit sekä näyttävät elementit maskotin kera.

Villit ideat muuttuivat tapahtumaksi

Polar Bear Pitching -tapahtuma on startup-tapahtuma, jossa yrittäjät joutuvat jännittävään tilanteeseen: Pidä hissipuhe avannossa! Polar Bear Pitching -tapahtuman suunnittelu siirtyi koronapandemian jälkeen BusinessOululle, ja vihdoin 29.2. tapahtuma pidettiin suomalaisessa maisemassa unohtamatta avannon jälkeistä saunaa.

Grano toteutti tapahtumaan somisteita ja materiaaleja, joiden avulla tapahtuman tunnelma ja brändi näkyivät kävijöille.

– Halusimme tehdä tapahtumasta myös visuaalisesti erittäin näyttävän ja tarjota osallistujille hyvällä tavalla ”jäätävän tunnelman” mieleenpainuvilla dekoraatioilla ja somisteilla, tapahtuman brändistä ja ilmeestä vastaava Tero Suutari BusinessOulusta kertoo ja lisää, että yhteistyö on ollut sujuvaa Granon kanssa jo pitkään:

– Olemme tehneet Granon Jari Nevalan kanssa jo kaksi vuosikymmentä yhteistyötä, joten yhteistyön voi ajatella alkaneen jo sieltä asti! Grano on onnistunut toteuttamaan toiveemme ja löytänyt sopivat ratkaisut aina, olipa kyseessä sitten yksittäinen tuote tai isompi tapahtuma.”

Teron ja BusinessOulun mukaan Grano pystyi toteuttamaan villitkin ideat todeksi:

– Grano pystyi toteuttamaan villiltäkin vaikuttavat visuaaliset ja rakenteelliset ideani. Lopputulos oli todella näyttävä kokonaisuus. Rakenteet ja materiaalit olivat laadukkaita, kestäviä ja toimivia, ja niiden asennus sekä purku oli helppoa. Kokonaiskustannukset olivat varsin kohtuullisia, ottaen huomioon tuotteiden uudelleenkäyttömahdollisuudet seuraavissa tapahtumissa.

Tero kiittelee Granoa nopeudesta aikataulujen suhteen:

– Grano on pystynyt kustannustehokkaasti tarttumaan toimeen nopeillakin aikatauluilla. Vaikka annettu aikataulu oli tiukka, tiesin, että Grano pystyy toteuttamaan kokonaisuuden ajoissa. Projekti eteni suunnitellun mukaisesti, ja näin suunnittelijan näkökulmasta prosessi oli erittäin helppo, sillä sain tarvittavat tekniset ohjeet visuaalisten elementtien aineistojen suunnitteluun.


Granon tuottamat elementit loivat tunnelmaa BusinessOulun pitchaus-tapahtumaan.

Granolaisten kanssa yhteistyö onnistuu

Tero kuvailee, että yhteistyö kaikkien tapahtumaan ja projektiin liittyvien granolaisten kanssa onnistui hyvin:

– Yhteistyö oli sujuvaa, ystävällistä ja asiantuntevaa alusta loppuun. Mukava ja hyväntuulinen tunnelma kaikkien osapuolten kesken; oli kyseessä myynti, tuotanto tai logistiikka (ja tämä kokemus on huomattavan tärkeää asiakkaalle). Samalla hyvä kokemus rakentaa luottamusta ja arvostusta aina seuraavaa projektiakin ajatellen.


Lopputulos oli näyttävä

BusinessOulu oli tyytyväinen lopputulokseen ja myös Polar Bear Pitching -tapahtumassa käyneet kehuivat tapahtumaa onnistuneeksi ja näyttäväksi.

– Lopputulos oli huikean näyttävä. Saimme tilaisuudessa sekä tilaisuuden jälkeen erityiskiitosta osallistujilta sekä kumppaneiltamme koko tapahtuvan näyttävyydestä, Tero kertoo.

Somisteet olivat saaneet paljon huomiota ja ihailua osakseen:

– Niitä kuvattiin ja ihailtiin, toteaa Tero ja lisää:

– Niillä oli olennainen rooli koko tapahtuman tunnelman ja brändäyksen suhteen.

 

Tutustu Granon suurkuvapalveluihin >>

Somisteet ja materiaalit henkivät tapahtuman tunnelmaa

  • Granon toteuttamilla tapahtumamateriaaleilla aikaansaatiin haluttu
  • Grano toteutti BusinessOulun Polar Bear Pitching -tapahtuman materiaalit ja somisteet, kuten kattoroikot.
  • Granon Polar Bear Pitching -tapahtumaan tuottamat
  • BusinessOulun Tero Suutarin mukaan Grano pystyi toteuttamaan villitkin ideat todeksi.
  • Granon toteuttamilla tapahtumamateriaaleilla aikaansaatiin haluttu
  • Grano toteutti BusinessOulun Polar Bear Pitching -tapahtuman materiaalit ja somisteet, kuten kattoroikot.
  • Granon Polar Bear Pitching -tapahtumaan tuottamat
  • BusinessOulun Tero Suutarin mukaan Grano pystyi toteuttamaan villitkin ideat todeksi.