Siirry suoraan sisältöön

Granon ja Validian yhteistyö toi halutun lopputuloksen

Validia tarjoaa kuntoutus- ja asumispalveluita, henkilökohtaisen avun palveluita ja päivätoimintaa eri puolilla Suomea. Reilu vuosi sitten Validia käynnisti asumisyksiköidensä ja kuntoutuskeskus Synapsian tilailmeitä koskevan projektin, jonka myötä tilojen visuaalinen ilme uusitaan. Grano on mukana toteuttamassa uudistusta. Valtakunnallisena toimijana Grano pystyy toteuttamaan asennukset sujuvasti kaikkiin eri Validian yksiköihin.

Validia tarjoaa palveluita pääasiassa selkäydin- ja aivovammaisille sekä kehitysvammaisille.

– Validia on Suomen vanhin vammaispalveluyritys, kertoo Validian viestintä- ja markkinointijohtaja Susanna Laine.

Valtakunnallinen kumppani helpottaa suunnittelua ja asennuksia

Validia aloitti yhteistyön Granon kanssa reilu vuosi sitten. Tilailmeiden uudistus sai alkunsa laajemmasta Validian brändiuudistuksesta.

– Ryhdyimme uudistamaan brändiämme ja brändi-ilmettämme. Sitä kautta lähdimme miettimään, mitkä kaikki kosketuspisteet olisivat sellaisia, missä Validian brändi voisi näkyä. Siinä yhteydessä päätimme rakentaa yhtenäisen tilakonseptin. Nyt olemme reilun vuoden ajan uudistaneet ilmettämme kaikissa uusissa yksiköissämme sekä kuntoutuskeskuksessamme Helsingissä. Sen lisäksi meillä on käynnistynyt aikamoinen määrä remonttikohteita ympäri Suomea, Laine kertoo. 

Grano toimii yhtenä Validian kumppanina tilailmeiden uudistamisessa. Käytännössä uudistus etenee sisustussuunnittelijan tekemän suunnitelman pohjalta, joka pitää sisällään kaiken yleisilmeistä somisteisiin.

– Granon palvelut kattavat sisustustaulut, teippaukset, opasteet, kyltit ja muut sen tyyppiset, Laine summaa. 

– Grano valikoitui yhteistyökumppaniksemme pääasiassa siksi, että minulla on aiempaa kokemusta Granon kanssa työskentelystä edellisestä työpaikastani. Meille oli tärkeää myös valtakunnallisuus. Koska asumisyksiköitämme on eri puolilla Suomea, niin silloin on selkeää ja näppärää, että on yksi valtakunnallinen kumppani ja kaikki hoituu saman henkilön kautta ympäri Suomen, Laine jatkaa.

Perään ei tarvitse kysellä

Validialla on oltu todella tyytyväisiä sekä Granon tuotteiden valmistukseen, että toimitukseen. Toimitukset ja asennukset on toisinaan jouduttu tekemään hyvin tiukallakin aikataululla. Tämä ei kuitenkaan ole ollut ongelma.

– Tiukastakin aikataulusta huolimatta olemme aina saaneet kaiken silloin kun sovittu. Asennukset ovat menneet erinomaisen hyvin. Kohteissamme on ollut todella hyviä ja asiantuntevia asentajia. Tarvittaessa olemme soitelleet, jos jotain hämminkiä on tullut tai on pitänyt miettiä suunnitelmaa, siirtää taulun paikkaa seinällä tai jotakin muuta, Laine sanoo. 

Grano saa Laineelta kiitosta myös erittäin hyvästä palvelustaan. Vuorovaikutus Granon yhteyshenkilöiden kanssa toimii ongelmitta ja kemiat kohtaavat.

– Alusta lähtien Grano on ymmärtänyt sen, mitä me haemme. He ovat olleet todella innostuneita kehittämään ja miettimään näitä asioita kanssamme. Tällaisissa projekteissa äärimmäisen tärkeitä asioita ovat toimitusvarmuus ja luotettavuus, Laine painottaa.  

– Se vapauttaa omia käsiäni, kun hommaa sujuu ja ei tarvitse kysellä perään, vaan voimme luottaa siihen, että hommat hoituvat, Laine kiittelee.

Katso videolta, miten yhteistyö sujui!

 

 

Lisää tila- ja bränditoteutuksia! >>

Juttu on julkaistu alun perin 15.06.2022 ja sitä on päivitetty 22.02.2023.
Ota yhteyttä