Siirry suoraan sisältöön

Mediateon ja Granon yhteistyö loisti Nordic Business Forum -tapahtumassa

Mediateon ja Granon yhteistyö loisti Nordic Business Forum -tapahtumassa

Mediateko ja Mediateon tytäryhtiö Supervisual sekä tekoälytaiteilija Antti Karppinen yhdessä Granon kanssa yhdistivät voimansa Nordic Business Forum 2023 -tapahtuman messuosaston luomiseen. Grano oli mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa näyttävää messukokonaisuutta.

Kumppanuusjohtaja Teemu Kontkanen ja operatiivinen johtaja Antti Kinnunen kertovat, miten yhteistyö Granon kanssa sujui. Sekä Grano että Mediateko olivat molemmat kumppaneita Nordic Business Forum 2023 -tapahtumassa.

Kun kumppanuuspäätös tuli, totesimme, että nyt on aika tehdä näyttävän näköinen osasto, Teemu kertoo alkuvaiheista.

Head of Production Samuli Hintikka dSign Vertti Kivi & Co:lta suunnitteli kokonaisuutta tiiminsä kanssa ja suunnitelman valmistuessa mukaan tuli tekoälytaiteilija Antti Karppinen. Pohdimme yhdessä ratkaisua, jotta saisimme lopputuloksesta sellaisen kuin suunnitelmissa oli. Suunnitelman veimme sitten Granolle.

Mediateko, kuvaaja: Samuli Kuittinen

Yhteistyö Granon kanssa on jatkunut jo vuosia. Kun Kontkanen perusti oman yrityksensä vuonna 2008, yhteistyö alkoi.

Puolin ja toisin olemme auttaneet toisiamme tilanteessa kuin tilanteessa, kuvailee Teemu.

Grano sai valmiit materiaalit, joiden perusteella osasto tehtiin. Grano auttoi Mediatekoa ja Supervisualia messurakenteissa, kuten lattioissa, valoissa, tolpissa, sähköpistetilauksissa, ständeissä ja trusseissa. Lisäksi Grano valmisti suuren kankaan osastolle.

Lopuksi osasto rakentui Granon käsissä, toteaa Antti.

Yhteistyö oli sujuvaa jo ennalta tutun kumppanin kanssa. Antti kertoo, että aikataulut pitivät Granolla, ja ne suunniteltiin yhdessä.

Onnistunut osasto keräsi katseita

Osasto sai kaikin puolin positiivista palautetta. Osastoa kehuttiin selkeäksi ja lisäksi sijainti oli erinomainen. Kehuja saivat myös pisteellä työskennelleet:

Asenne ratkaisee ja hyvät ihmiset! Kahden päivän aikana kaikki tekivät suuren työn, ja pääsimme juttelemaan monen asiakkaan kanssa, Teemu kertoo. Granolle hän antaa suorituksesta kiitettävän arvosanan.

Uuden tekemisessä tulee aina haasteita, mutta Grano ratkaisi ne paikan päällä. Kaikki oli tapahtuman alkaessa priimakunnossa, Teemu lisää.

Vastuullisuus huomioitu yhteistyön alkumetreiltä asti

Nordic Business Forum 2023 -tapahtuman teema oli muutos ja sitä kautta paremman tulevaisuuden rakentaminen. Mediateko, Supervisual ja Grano pyrkivät vastuullisiin ratkaisuihin ja tämän vuoksi aikanaan päätös yhteistyöstä Granon kanssa tehtiin myös vastuullisuusnäkökulmaa ajatellen.

Aikanaan, paljon ennen Nordic Business Forumia, päätös tehdä yhteistyötä Granon kanssa syntyi yhteisistä arvoista. Tämä ajattelu jatkuu edelleen. Tiivistää Teemu.

Kuvat: Samuli Kuittinen


Granolta messuosastot palveluna

Ota yhteyttä