Oralin uusien vastaanottojen tilauudistus tehtiin Granolla

Grano huolehti Oralin uusien vastaanottojen brändimuutoksesta ilman toimintakatkoksia asemilla.

Oral Hammaslääkärit Oyj on suomalainen Suomessa toimiva suun ja hampaiden terveydenhoidon palveluja tarjoava yhtiö. Yrityksellä on yli 70 toimipistettä ympäri Suomea.

Oral ja ONNI hammas yhdistivät voimansa vuonna 2018. Kaksikymmentä ONNI hammas -ketjun hammaslääkäriasemaa liittyi osaksi Oral Hammaslääkärit -ketjua. Kyseessä on yksi alan isoimmista liiketoimintakaupoista Suomessa.

Oral valitsi Granon vastaamaan kaikkien ONNI hammas -vastaanottojen muutoksesta Oral-brändin mukaiseksi. Grano huolehti projektin kokonaisvaltaisesta toteutuksesta aina aikataulutuksesta asennuksiin.

– Projekti lähti liikkeelle hyvin ammattitaitoisesti ja määrätietoisesti. Liiketoimintakaupan integraatio toi meille luonnollisesti paljon uutta ja lisäksi Grano oli uusi yhteistyökumppani. Roolitus ja yhteistyö loksahtivat nopeasti paikoilleen, sanoo Oral Hammaslääkäreiden hankintapäällikkö Jaana Syväoja ja jatkaa:

– Arvostan hirveästi sitä, että ollaan joustavia. On hyvä, että kumppanin kanssa voi edetä nopeasti ja toisaalta myös pysähtyä, jos syntyy uusia ideoita tekemisen keskellä.

Asennus ketterästi paikalliset tarpeet huomioiden ja ilman toimintakatkoja

Grano huomioi asennuksessa vastaanottojen paikalliset tarpeet. Muutostyöt ja asennukset tehtiin niin, että niistä ei aiheutunut lainkaan toimintakatkoja asiakkaan toimintaan.

– On mahtavaa huomata, että asennuksissa on huomioitu ketterästi henkilökunnan näkemyksiä toimipaikoissa. Tämä on ollut todella tärkeää, ettei vastaanoton toiminta keskeydy ilmeen muutoksesta.

Granon palvelu oli asiakkaalle enemmän kuin osiensa summa. Syväoja nostaakin yhden asian ylitse muiden Granon toiminnassa:

– Kokonaisuuden handlaus. Grano ottaa projektin haltuun kokonaisuutena ja hoitaa sen kuten on sovittu. Jos matkan varrella huomataan, että on näppärämpää tehdä asioita toisella tavalla, asioita on myös mahdollista muuttaa.

– Grano ottaa projektin haltuun kokonaisuutena ja hoitaa sen kuten on sovittu.

Jaana Syväoja / hankintapäällikkö, Oral Hammaslääkärit Oyj

Juttu on julkaistu alun perin 3.01.2019 ja sitä on päivitetty 10.10.2022.