Siirry suoraan sisältöön

Tokmannin punaiset rekat osaksi myymälöitä Granon avulla

Tokmannin punaiset rekat osaksi myymälöitä Granon avulla

Tokmannin punaiset rekat ovat valloittaneet nyt yli 200 Tokmannin myymälää, kun Tokmanni valmisti Granon avulla rekkoja tuotteiden esillepanoa varten. Näyttävät rekat toimivat lavapöytinä tuotteille, jotka herättävät asiakkaissa mielenkiintoa. Samalla ne ovat Tokmannin brändin mukaiset ja näköiset. Granon yhteyspäällikkö Riitta Niemi kertoo, miten Tokmannin myymälärekat valmistuivat.

Toimiva yhteistyö loi upean lopputuloksen

Kaikki alkoi siitä, kun Tokmanni otti yhteyttä Granoon toiveenaan tuote, joka toimisi erilaisissa tuote-esittelyissä ja myymäläesillepanossa. Granon yhteyspäällikkö Riitta Niemi kertoo, että heti kun rekkaideasta innostuttiin Tokmannilla, hän edisti sitä Granon rakennepuolen kanssa.

Nopeasti rakennesuunnittelu muotoili ideasta prototyypin, joka lähetettiin Tokmannille tarkistettavaksi ja sitä kautta Granon tuotantoon. Riitta kehuu yhteistyötä Tokmannin kanssa sujuvaksi ja mukavaksi, sillä heidän kanssaan on helppo keskustella.

– Yhteistyö on aina heidän kanssaan mukavaa! Asioista keskustellaan ja yhdessä ideoidaan. Tavoitteenamme oli tuottaa juuri sellainen rekka, kuin alkuperäinen idea oli, Riitta toteaa.

Tokmannin punainen rekka onkin nyt lavapöytä.

Rekat matkasivat yli 200 myymälään ympäri Suomen. Niitä voi nähdä Tokmannin osastoilla erilaisten tuotteiden esillepanossa.

– Yhteistyö Granon kanssa on helppoa, mukavaa ja luovaa. Granolta löytyy ideat ja taidot rakentaa erikoisimmistakin ajatuksista konkreettinen toteutus. On ollut ilo yhdessä herättää henkiin luomus Tokmanni-rekastamme – ja näinkin iso ja näyttävä elementti saatiin vielä hyvin nopeasti toteutettua kaikkiin Tokmanni-myymälöihimme, kertoo Marjo Saarela Tokmannilta.

6 syytä ulkoistaa markkinoinnin tuotannot

6 syytä ulkoistaa markkinoinnin tuotannot

Pitäisikö markkinoinnin tuotantotyöt ulkoistaa vai tehdä itse omassa talossa? Jos inhouse-tekeminen ei ole mahdollista, vaihtoehtosi voi olla tuotannollisten töiden ulkoistaminen. 📈

Lataa opas


Lavapöytä on käytännöllinen sekä näyttävä osa myymälää

Rekka on kevyt ja helppo koota myymälässä. Riitta kertoo, että rekka on myös siitä loistava lavapöytä, että sitä voi laajentaa lisäpaloilla tarvittaessa. Rekassa on lava, jonka päälle tuotteita voi asetella, mutta tarpeen mukaan lavoja saa lisää. Pisimmässä versiossa on kolme lavapaikkaa, mutta tuotetta voi pitkittää niin paljon kuin suinkin haluaa ja tilaa on. Tarvittaessa Grano vahvistaa rakennetta, jos tuotteesta toivotaan pidempää.

– Vaihtoehtoja on meillä paljon ja me huomioimme asiakkaan tarpeet loppuun asti, Riitta korostaa.

Lavapöytiä voi säätää sopivaksi myymälöiden tila huomioiden.

Ideat syntyvät ympäriltä

Granolla innostutaan ideoista ja uusista toteutuksista. Tämä näkyi selvästi myös rekkojen suunnittelussa:

– Meillä Granolla on kaikenlaisia ratkaisuja olemassa, mutta pystymme myös kehittämään olemassa olevia aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Se on meidän vahvuutemme! Riitta kertoo hymyillen.

– Otan inspiraatiota ideoihin muun muassa matkoiltani. Ympäri maailmaa löytyy vaikka ja mitä hienoja toteutuksia, joista innostun. Nappaan kuvia matkoiltani ihan vain, että voin inspiroitua niistä sitten myöhemmin työpisteen ääressä, Riitta sanoo lopuksi.


Myymäläsi näyttävät ratkaisut Granolta!

Juttu on julkaistu alun perin 19.12.2023 ja sitä on päivitetty 8.04.2024.
Ota yhteyttä