Toteutimme MMA:n tilaratkaisun avaimet käteen -periaatteella

Granon toteuttama tilaratkaisu parantaa MMA:n henkilökunnan viihtyvyyttä.

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA on Akavan seitsemänneksi suurin jäsenjärjestö. MMA toimii b-to-b-myynnin ja -markkinoinnin parissa työskentelevien ammatillisena etujärjestönä.

MMA halusi muuton yhteydessä päivittää uuden toimitilansa ilmeen ja sisustuksen.

– Kyselimme tarjouksia muutamilta eri toimijoilta. Granossa vakuutti moni asia. Granon tarjoama kokonaispaketti sopi meidän tarkoitukseemme. Yhteistyö sisutussuunnittelijan ja yhteyshenkilön kanssa sujui heti – oli kiva tehdä hommia, sanoo MMA:n julkaisusuunnittelija Mari Niemi ja johdon assistentti Gunilla Plutén jatkaa:

– Tarjous oli selkeä. Koska kokonaisuus tuli yhdestä paikasta, meidän ei tarvinnut tehdä ylimääräisiä tarjouspyyntöjä eri paikkoihin.

Grano teki tilatoteutuksen avaimet käteen -periaatteella. Asiakkaan tehtävänä oli hyväksyä tarjoukset ja suunnitelmat.

– Pystyimme keskittymään omiin töihimme. Päätöksemme välillä venyivät, koska muutimme remontin keskelle, mutta Grano oli joustava ja ymmärsi tilanteemme, sanoo Niemi.

– Tilat tuovat tunnistettavuutta, koska ne on toteutettu graafisen ohjeemme mukaan. Se on brändin rakentamista.

Mari Niemi / julkaisusuunnittelija, MMA

MMA saavutti selkeän muutoksen pienellä vaivalla.

– Uskon, että tilauudistuksella on merkitystä sekä työtehoon että viihtyvyyteen, sanoo Plutén ja Niemi jatkaa:

– Saimme toimitilasta juuri sellaisen kuin halusimme – ei sirkusta, vaan harkituilla elementeillä toteutetun harmonisen ratkaisun. Niitä kelpaa näyttää muillekin.

Niemi ja Plutén ovat sitä mieltä, että toimitilat toimivat myös markkinoinnin ja myynnin työkaluina.

case-mma-07-lowres

 

– Tilat tuovat tunnistettavuutta, koska ne on toteutettu graafisen ohjeemme mukaan. Se on brändin rakentamista, sanoo Niemi. Plutén on samoilla linjoilla:

– Jäsenemme ovat myynnin ja markkinoinnin ammattilaisia. He näkevät, että uudistus on toteutettu hyvällä maulla ja osaavat arvostaa sitä. Se tuo uskottavuutta ja tyylikkyyttä.

MMA tekee Granon kanssa yhteistyötä myös muiden markkinointimateriaalien kanssa.

– Voimme luottaa siihen, että homma toimii. Granolla ajatellaan omilla aivoilla ja osataan tarvittaessa ehdottaa parempia ratkaisuja. Palvelu on ystävällistä ja aikataulut ovat pitäneet, sanoo Niemi.

 

Juttu on julkaistu alun perin 18.06.2018 ja sitä on päivitetty 21.09.2022.