029 1800 400 Asiakaspalvelu (arkisin klo 8.00-16.00)
029 1800 400 Asiakaspalvelu (arkisin klo 8.00-16.00)

Grano@Rovaniemi

MENESTYTÄÄN YHDESSÄ!

Me Grano Rovaniemellä autamme sinua menestymään. Oli kyseessä sitten isot tai pienet tarpeet, niin viemme homman maaliin asti – satavarmasti.

Tarjoamme Suomen kattavimman palveluvalikoiman aina painotuotteista markkinointisisällön suunnitteluun, hallintaan ja monikanavaiseen julkaisuun asti – seurantaa unohtamatta. Toisin sanoen, kaikki Granon valtakunnalliset palvelut yhdestä tutusta paikasta, yhden tutun kontaktin kautta. Helposti ja nopeasti. Tässä kokonaisketjussa olemme ylivoimaisia. 

Jätä meille tarjouspyyntö alta, niin palaamme asiaan ihan viimeistään seuraavana arkipäivänä. 

Jätä tarjouspyyntö

 

Tai miksi et piipahtaisi suoraan ovesta sisään kahville? Olemme auki arkisin klo 8–16 osoitteessa Kansankatu 8, Rovaniemi.

Tarkemmat yhteystiedot löydät toimipaikkakohtaisilta yhteystietosivuiltamme.

Yhteystietoihin

 Esimerkkejä suosituista palveluistamme:

+

CAD-tulosteet

Meiltä saat kokonaisvaltaiset ratkaisut teknisten dokumenttien käsittelyyn. Palvelumme kattavat  niin skannauksen, vektoripiirustukset, päällepiirron kuin kaikenkokoiset tulosteetkin, joustavasti tilanteen mukaan.
 
Palvelemme yksittäisten piirustusten kopioinnista aina vaativien sarjojen, kuten esim. urakkalaskentasarjojen tulostamiseen. Laadukkaat tulosteet ovat käytettävissäsi tarpeen mukaan niin mustavalko- kuin väriversioina – ja jälkikäsittelyllä, tietenkin.
 
Lisäksi tarvittavat taitot, säänkestävät laminoinnit, erilaiset niputukset ja seläkkeet helpottavat aineistojen käsittelyä.
+

Suurkuvat

Grano on Suomen johtava suurkuvatuotteiden valmistaja ja edelläkävijä suurkuvamarkkinoilla. Meiltä löydät ratkaisun jokaiseen tarpeeseen, kun puhutaan suurkuvista, suurista tulosteista ja niistä tehtävistä erilaisista kokonaisuuksista.

Suurkuvat on meidän juttu: oli kyseessä sitten myymälämiljööt, opasteet, tapahtumat, ulkomainonta, työmaailmeet tai -telineet, messut, ajoneuvoteippaukset, banderollit, ikkuna- tai toimitilateippaukset, sisustustuotteet tai brändäykset. Suurkuvakohde voi olla niin ikään mikä tahansa: messu, hotelli, ravintola, toimisto, huvipuisto, liikuntapuisto, urheiluhalli... 

Granon suurkuvatulosteilla onnistut ja erotut varmasti!

+

Painopalvelut

Suomen monipuolisin valikoima painotuotteita. Ratkaisuja sadoille eri materiaaleille, ohuesta muovista paksuun pahviin.

Mainospainotuotteiden avulla pääset lähelle asiakastasi. Painotuotteella välität markkinointiviestisi konkreettisesti perille. Valitse joko kustannustehokas valmisratkaisu tai tarpeisiisi räätälöity tuote. Saat meiltä painotuotteet juuri sinulle sopivalla tekniikalla ja efekteillä.

Esimerkiksi esitteet, asiakaslehdet, lomakkeet, käyntikortit, kirjekuoret, vuosikertomukset, aikakausilehdet, sanomalehdet, kirjat, suorapostitustuotteet, tarrat, kuvastot, kansiot, kartat, julisteet, digipainotuotteet ja kalenterit.

+

Mainosteippaukset

Tarinallistaminen on trendi myös toimitilabrändäyksessä. Eri sisustusmateriaalit, opasteet, tapetit ja teipit antavat mahdollisuuden tehdä yrityksen tarinan näkyväksi. Toimitilan ilme viestii identiteettiä ja kulttuuria niin henkilöstölle kuin asiakkaillekin.

Ajoneuvomainonta on kustannustehokas tapa välittää viestiä. Auton teippauksella saavuttaa mainospinta-alaa siellä, missä asiakkaat liikkuvat.

Ajoneuvoja voidaan yliteipata sekä pidempi- että lyhytaikaiseen käyttöön esimerkiksi mainoskampanjoita ja promootioita varten. Yliteippaukset voidaan tehdä asiakkaan omissa tai Granon tiloissa.

Asennusverkostomme koostuu ammattilaisia täynnä olevasta valtakunnanlaajuisesta asennusverkostostamme, joka hoitaa asennuksen tarvittaessa mihin vuorokauden aikaan tahansa.

+

Myymälämarkkinointi

Myymälä on kasvava media, ja kivijalka voi hyvin verkkokaupan kasvusta huolimatta. Räätälöidyt, näyttävästi toteutetut myymäläratkaisut edistävät myyntiä ja konvertoituvat suunnittelutiimimme käsissä myös digitaaliseen muotoon. Myymälämarkkinointi ei ole pelkkää tuoteviestintää, se on myös brändin markkinointia.

Onnistunut myymälämarkkinointi on monen asian summa. Me tarjoamme kaiken tarpeellisen materiaali- ja kanavavalinnoista rakennesuunnitteluun sekä painamisesta asennukseen. Erilaisten myymäläratkaisujen hankkiminen meiltä on helppoa ja kustannustehokasta.

+

Messut & tapahtumat

Tarjoamme laajan skaalan erilaisia tilasuunnittelu- ja rakenneratkaisuja yritysten omiin tiloihin, asiakastilaisuuksiin, messuille ja tapahtumiin.

Toteutamme yrityksesi ilmeen konseptisuunnittelusta asennukseen, sekä sisä- että ulkotiloihin.

Koko Suomen kattava asennuspalvelumme ja ymmärryksemme jakeluketjuista varmistavat, että projektit etenevät laadukkaasti ja ajallaan lähdöstä maaliin saakka. Palvelumme kattavat myös toimitilailmeen suunnittelun ja toteutuksen

+

Aineistonhallinta ja tilausjärjestelmät

Tehokas aineistonhallinta ja tilausjärjestelmä helpottavat yrityksen aineistojen ja tuotetilausten hallinnointia ja säästää työntekijöiltä sekä aikaa että vaivaa. Tarjoamme yrityksellesi markkinointiviestinnän painotuotteiden tilaukseen räätälöidyn kanavan, jonka avulla jokainen valittu työntekijä pystyy hallinnoimaan tilauksia. Näin yritysilme säilyy väreistä ja fonteista lähtien yhtenäisenä, kun tuotteiden tilaus sujuu etukäteen suunniteltujen mallien pohjalta. Vaihtoehtoisesti voit tilata myös itse tuomiesi aineistojesi pohjalta valmistettavia painotuotteita.