Gå direkt till innehållet

4 skäl att välja projektbanken Sokopro

SokoPro är en elektronisk tjänst för hantering och arkivering av information. Den gör hanteringen av byggprojekt flexibel, vare sig det är fråga om ett enskilt byggprojekt, en fasadrenovering eller ett stort affärscentrum – du får lätt och enkelt information om tidsscheman, leveranser, ritningar och arbetsplatsdagböcker. Du har projektbanken till ditt förfogande 24/7 oavsett var du befinner dig. 

Tekniskt sett saknar SokoPro sin like, men särskilt stolta är vi över samarbetet med kunder och partner:

Flest användare i Finland

Projektbanken SokoPro används av över 40 000 experter inom byggnadsbranschen. Därmed är SokoPro den ledande projektbanken i Finland.

Ständig utveckling

Våra kunder är våra bästa vänner. Starka kundrelationer och responsen som vi får hjälper oss att utveckla projektbanken vidare. Var med och utveckla SokoPro och dra nytta av utvecklingssamarbetspartners åsikter.

Förespråkare för finskhet

SokoPro är till 100 procent en finländsk tjänst som har beviljats rätt att använda Nyckelflaggan.

Föregångare i dataskydd

Vi är den enda projektbanken i Finland som har beviljats Nixu Oy:s dataskyddscertifikat. Certifikatet som beviljats av Nordens ledande dataskyddskonsultbolag är ett bevis på produktens höga dataskyddsnivå.

SokoPro är ett säkert val för hantering av byggarbetsplatser och fastigheter. Dessutom garanterar Granos omfattande nätverk att utskrifter levereras snabbt såväl i vinterkylan som i sommarhettan.

Läs härnäst hur Skanska utnyttjar sin SokoPro-projektbank i sina väldiga projekt.

Case Skanska

Artikeln har publicerats 26.10.2015 och den har uppdaterats 7.02.2020.