+358 (0) 306 667 500 Kundservice (8:00-16:00)

Marknadsförings- och kommunikationsinnehåll i flera kanaler från en och samma plats

 

Marknadsföring och kommunikation

 Urvalet av medel för marknadsföring och kommunikation ökar i en allt snabbare takt. Samtidigt förväntar sig kunderna och intressentgrupperna allt mer intressanta och bättre inriktade meddelanden i de kanaler som är viktiga just för dem. Därför bygger de värdefullaste varumärkena idag på starka berättelser och innehåll i flera kanaler. Grano planerar och genomför marknadsföringsinnehåll och -material till rätt målgrupp i rätt tid. Vi har hand om dina marknadsföringsbehov från början till slut som service – vid behov allt från planering av visuella utseenden och kampanjer till genomförande, hantering, produktion, publicering och mätning av resultat, i alla digitala och fysiska kanaler som är viktiga för din målpublik.

KONSTRUKTIONS- OCH FÖRPACKNINGSDESIGN

Företagsimagen ska vara underfundig både visuellt och funktionellt. Våra experter har gedigen erfarenhet av mångsidig tillämpning av material för också de mest krävande kundernas behov.

BUTIKSDESIGN OCH -LÖSNINGAR

Från lyckad planering till lyckade kampanjer.

BUTIKSLÖSNINGAR

Behöver du en helhetslösning för butiksmarknadsföring för din produkt eller ditt varumärke?

WEBBPLATSER

Vi planerar och genomför webbplatslösningar för ditt företags behov.

DIGITAL MARKNADSFÖRING

Vi realiserar och publicerar dina innehåll även i elektroniska kanaler. Publicering i flera kanaler bidrar till ditt budskaps effekt och mätbarhet.