+358 (0) 306 667 500 Kundservice (8:00-16:00)

Kostnadseffektiv service för offentliga aktörer och organisationer

 

Social- och hälsovårdsreformen, andra strukturella ändringar, digitalisering och pensionering utmanar de offentliga aktörerna att förändras. Grano hjälper såväl städer, kommuner, läroanstalter, statliga ämbetsverk, församlingar som organisationer att klara av sina uppgifter effektivt också i framtiden utan att kompromissa med servicenivån. Utöver tryckta och digitala realiseringar i flera kanaler erbjuder Grano sina kunder även smarta verktyg och lösningar bland annat för beställningssystem, hantering av material, webbutiker och kommunikation. Våra kunder kan effektivisera sin verksamhet till exempel genom att centralisera alla sina elektroniska material till ett system och köpa nödvändiga innehåll från Grano som service.

DIGITALA TJÄNSTER

Multikanalsystem är viktiga i den föränderliga världen för att ditt budskap ska kunna nå de önskade målgrupperna på rätt sätt och i rätt tid.

TRYCKSAKER OCH UTSKRIFTER

Alla tryckta produkter berättar ditt företags historia och kompletterar dess enhetliga image.

BESTÄLLNINGSSYSTEM

Ett effektivt beställningssystem gör det lättare att hantera företagets produktbeställningar och sparar både tid och möda för de anställda.

HANTERING AV MATERIAL

Företag behandlar massor av information varje dag. Vi erbjuder dig ett heltäckande verktyg för hantering av material.

ÖVERSÄTTNINGAR

Är ditt företags webbplats lika internationell som din affärsverksamhet? Det är viktigt för internationella företag att kunna kommunicera på flera språk.

ARKIVERING OCH DIGITALISERING

Digitalisering av dokument och arkiv är en datasäker och kostnadseffektiv lösning för lagring och flexibel användning av information.

branschexpert

Janne Meskanen

Janne Meskanen

+358 40 684 0860

janne.meskanen@grano.fi

kontakta oss