Beach Flagit, yritysliput ja salkoliput

Beach Flag – helppoa ja edullista näkyvyyttä ulkotapahtumiin, kauppakeskuksiin, messuille ja oikeastaan mihin vain jossa haluat herättää huomiota.

Tilaa tai pyydä tarjous
  • Beach flagit, yritysliput ja salkoliput
  • Beach flagit, yritysliput ja salkoliput
  • Beach flagit, yritysliput ja salkoliput

Herätä huomio Beach Flagillä

Beach Flag tuo helppoa ja edullista näkyvyyttä ulkotapahtumiin, kauppakeskuksiin, messuille ja oikeastaan kaikkialle missä haluat herättää huomiota. Voit valita lippusi useasta eri mallista ja koosta.

Lippujen kangastuloste on sublimaatiotulostettu, läpivärjätty lippuneulos tai reikäkangas. Liput toimitetaan kätevässä kantolaukussa ja haluamallasi jalkavaihtoehdolla. Alta löydät suosituimmat Beach Flag -mallimme.

Beach flagit, yritysliput ja salkoliput

Beach flagit, yritysliput ja salkoliput

Beach-flagit-yritysliput-ja-salkoliput-3-kapea

Tilaa tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Käsittelemme yksityishenkilöiden jättämiä tarjouspyyntöjä vain vaalimainosmateriaaleihin, rakennuspiirustuksiin, CAD-tulosteisiin, kirjatilauksiin sekä työmaatauluihin ja -kyltteihin liittyen. Suosittelemme yksityishenkilöitä ostamaan tuotteet suoraan verkkokauppa Grano Shopista. Yritys- ja yhdistysasiakkaiden tarjouspyynnöt käsittelemme normaalisti.

Granon palvelut ovat saatavilla Suomessa 21 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

GRANO
valtakunnallinen
asiakaspalvelu

 029 1800 400

(arkisin 8.00–16.00) – 0,088 €/min + pvm