Digitaalinen kiinteistö

Digi-rakennuksen avulla kiinteistön markkinointi on näyttävää ja hallinnointi helppoa. Digi-rakennusta voit käyttää vaivattomasti suoraan SokoProsta.

Tilaa tai pyydä tarjous
Digitaalinen kiinteistö

Digirakennuksen avulla kiinteistön markkinointi ja hallinnointi on helppoa

Työstämme kokonaisvaltaisen 3D-mallin kiinteistöstä alan standardiformaatteja tai tietomallinnusta hyödyntäen. Digirakennuksen avulla kiinteistön markkinointi on näyttävää ja hallinnointi helppoa. Hallinnoit kätevästi tilojen statusta ja esittelet miltä kohteet tulevat näyttämään valmistuessaan. Digirakennusta voit käyttää suoraan SokoProsta, mikä helpottaa kiinteistön hallintaa sen suunnittelusta aina markkinointiin asti.

Digirakennus on SaaS-pohjainen palvelu, joka mahdollistaa palvelun nopean käyttöönoton. Tarvitset vain tietokoneen, jossa on internet-yhteys.

Palvelu hyödyntää avoimen lähdekoodin teknologioita. Verkkopohjainen järjestelmä voidaan helposti tuoda osaksi toista järjestelmää ja erilaiset integraatiot toisten järjestelmien kanssa voidaan toteuttaa joustavilla rajapintaratkaisuilla.

  • Dynaaminen mallinnus todellisesta tai tulevasta rakennuksesta 
  • Kerroskohtaiset näkymät
  • Uudiskohdemarkkinointi
  • Toimitilavuokraus

Tilaa tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Käsittelemme yksityishenkilöiden jättämiä tarjouspyyntöjä vain vaalimainosmateriaaleihin, rakennuspiirustuksiin, CAD-tulosteisiin, kirjatilauksiin sekä työmaatauluihin ja -kyltteihin liittyen. Suosittelemme yksityishenkilöitä ostamaan tuotteet suoraan verkkokauppa Grano Shopista. Yritys- ja yhdistysasiakkaiden tarjouspyynnöt käsittelemme normaalisti.

Granon palvelut ovat saatavilla Suomessa 21 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

GRANO
valtakunnallinen
asiakaspalvelu

 029 1800 400

(arkisin 8.00–16.00) – 0,088 €/min + pvm