Siirry suoraan sisältöön

Digitaalinen kiinteistö

Digirakennuksen avulla kiinteistön markkinointi on näyttävää ja hallinnointi helppoa. Digirakennusta voit käyttää vaivattomasti suoraan SokoProsta.

Tilaa tai pyydä tarjous
Digitaalinen kiinteistö

Digirakennuksen avulla kiinteistön markkinointi ja hallinnointi on helppoa

Työstämme kokonaisvaltaisen 3D-mallin kiinteistöstä alan standardiformaatteja tai tietomallinnusta hyödyntäen. Digirakennuksen avulla kiinteistön markkinointi on näyttävää ja hallinnointi helppoa. Hallinnoit kätevästi tilojen statusta ja esittelet miltä kohteet tulevat näyttämään valmistuessaan. Digirakennusta voit käyttää suoraan SokoProsta, mikä helpottaa kiinteistön hallintaa sen suunnittelusta aina markkinointiin asti.

Digirakennus on SaaS-pohjainen palvelu, joka mahdollistaa palvelun nopean käyttöönoton. Tarvitset vain tietokoneen, jossa on internet-yhteys.

Palvelu hyödyntää avoimen lähdekoodin teknologioita. Verkkopohjainen järjestelmä voidaan helposti tuoda osaksi toista järjestelmää ja erilaiset integraatiot toisten järjestelmien kanssa voidaan toteuttaa joustavilla rajapintaratkaisuilla.

  • Dynaaminen mallinnus todellisesta tai tulevasta rakennuksesta 
  • Kerroskohtaiset näkymät
  • Uudiskohdemarkkinointi
  • Toimitilavuokraus

Tilaa tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Granon palvelut ovat saatavilla Suomessa 21 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

GRANO
valtakunnallinen
asiakaspalvelu

029 1800 400

(arkisin 8.00–16.00) – 0,088 €/min + pvm