Automaat­tinen kävijä­määrän seuranta

Kävijämäärän seurannalla varmistat, että liiketilasi täyttyy sopivasti.

Tilaa tai pyydä tarjous
  • Automaattinen kävijämäärän seuranta näyttö
  • Automaattinen kävijämäärän seuranta infonäyttö
  • Automaattinen kävijämäärän seuranta puhelin

Liiketilojen kävijämäärien seuranta helpottaa asiakasmäärän hallintaa

Granon automaattinen kävijämäärän seuranta helpottaa asiakasmäärän hallintaa, antaa ajankohtaista dataa asiakasmääristä sekä kerää tietoa tulevaisuudelle vertailua varten.

Kävijämäärän seurannan avulla voit varmistaa vaivattomasti, ettei liiketiloihisi kerry liikaa ihmisiä samanaikaisesti. Järjestelmä viestii automaattisesti tilan reaaliaikaisesta henkilömäärästä, joten sisäänkäynnille voidaan asentaa liikennevalomallinen infonäyttö, joka toivottaa asiakkaat tervetulleeksi ja tarvittaessa kehottaa odottamaan hetken. Tämän lisäksi järjestelmän voi määrittää lähettämään henkilökunnalle hälytyksen, jos tila on tulossa liian täyteen.

Ota yhteyttä, niin katsotaan juuri sinulle sopiva kävijäseurannan ratkaisu!

Järjestelmän käyttötavat

Järjestelmä kerää kävijämääriä automaattisesti. Ajantasainen tieto kävijämäärästä on hyödyllistä ja sitä voidaan käyttää esimerkiksi seuraavilla tavoilla:

 

1. Kävijätieto myymäläpäällikön ruudulle ja puhelimeen

Tämä käyttötapa soveltuu kohteisiin, joissa ei ole tarpeen aktiivisesti rajoittaa sisääntulevien asiakkaiden määrää (esim. käyttötavaramyymälät ja rautakaupat) ja jotka kävijämäärien suhteessa pinta-alaan kestävät hyvin keskivertopäivävaihteluita.

Tässä käyttötavassa myymäläpäällikön ja muun henkilökunnan käytössä on helppolukuinen selainkäyttöliittymä tietokoneella ja matkapuhelimessa. Mikäli tila on ruuhkautumassa, järjestelmä hälyttää henkilökuntaa viestillä puhelimeen ja sähköpostiin.

 

2. Helposti ruuhkautuvat tilat

Tällaisia tiloja ovat esimerkiksi kaupat, kauppakeskukset, myymälätilat ja muut julkiset tilat, joiden kävijävirrat vaihtelevat paljon ja joissa yhtäaikaista kävijämäärää on tarpeen rajoittaa turvallisuutta silmällä pitäen. Tällaisissa kohteissa tilan oville voidaan asentaa infonäyttö (nk. liikennevalonäyttö), joka toivottaa asiakkaat tervetulleeksi, mutta tarvittaessa kehottaa odottamaan hetken.

Järjestelmä ohjaa näyttöä automaattisesti ja esitettävä grafiikka on mukautettavissa vapaasti. Järjestelmässä voidaan hyödyntää olemassa olevia infonäyttöjä tai me voimme toimittaa näytöt.

 

3. Vilkkaat tilat, joissa vartija avustaa kävijämäärien rajoittamisessa

Näissä kohteissa käytetään tyypillisesti edellä kuvattujen yhdistelmää niin, että vartijalla on käytettävissään reaaliaikainen kävijämäärä matkapuhelimessa ja hänen työtään helpottavat liikennevalonäytöt päivittyvät automaattisesti.

Voimme toteuttaa ratkaisun myös ilman infonäyttöä, jolloin vartija rajoittaa kävijämäärää aktiivisesti saatuaan hälytyksen järjestelmästä.

Esimerkki liikennevaloista

Automaattinen-kavijamaaran-seuranta-liikennevalot

Tilaa tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Käsittelemme yksityishenkilöiden jättämiä tarjouspyyntöjä vain vaalimainosmateriaaleihin, rakennuspiirustuksiin, CAD-tulosteisiin, kirjatilauksiin sekä työmaatauluihin ja -kyltteihin liittyen. Suosittelemme yksityishenkilöitä ostamaan tuotteet suoraan verkkokauppa Grano Shopista. Yritys- ja yhdistysasiakkaiden tarjouspyynnöt käsittelemme normaalisti.

Granon palvelut ovat saatavilla Suomessa 21 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

GRANO
valtakunnallinen
asiakaspalvelu

029 1800 400

(arkisin 8.00–16.00) – 0,088 €/min + pvm