Kielen­huolto ja editointi

Huolellisesti kirjoitettu teksti vakuuttaa lukijansa. Anna meidän hoitaa oikoluku ja kielenhuolto, niin voit keskittyä olennaiseen.

Tilaa tai pyydä tarjous
Kielenhuolto ja editointi

Kielenhuollon aika?

Kielenhuoltopalveluidemme avulla varmistat, että dokumenttisi ovat kielellisesti ja tyylillisesti virheettömiä. Voit tilata meiltä pintapuolisen oikoluvun, tekstin perusteellisen muokkauksen tai mitä tahansa kielenhuoltoa näiden väliltä.

Huolehdimme puolestasi:

  • Tekstinhuollon
  • Kielenhuollon
  • Editoinnin

ISO 9001:2015 -laatustandardin mukaan sertifioiduissa kielipalveluissamme toimitamme käännöksiä yli 100 kieleen. Kielipalvelumme toimivat osana Granoa ja palvelemme erikokoisia yrityksiä ja yhteisöjä.

Tilaa tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Käsittelemme yksityishenkilöiden jättämiä tarjouspyyntöjä vain vaalimainosmateriaaleihin, rakennuspiirustuksiin, CAD-tulosteisiin, kirjatilauksiin sekä työmaatauluihin ja -kyltteihin liittyen. Suosittelemme yksityishenkilöitä ostamaan tuotteet suoraan verkkokauppa Grano Shopista. Yritys- ja yhdistysasiakkaiden tarjouspyynnöt käsittelemme normaalisti.

Granon palvelut ovat saatavilla Suomessa 21 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

GRANO
valtakunnallinen
asiakaspalvelu

029 1800 400

(arkisin 8.00–16.00) – 0,088 €/min + pvm