Kiinteistö­hallinta

SokoProlla kiinteistön ylläpito ja hallinnointi helpottuu huomattavasti koko kiinteistön elinkaaren aikaisten dokumenttien löytyessä samasta paikasta.

Tilaa tai pyydä tarjous
Kiinteistöhallinta

SokoPro Kiinteistöpankki helpottaa kiinteistön ylläpitoa ja hallinnointia

Kiinteistöpankki on loistava apu kiinteistösijoittajille, koska kaikki kiinteistöön liittyvä dokumentaatio löytyy yhdestä paikasta. Kiinteistön vaihtaessa omistajaa siirtyy myös tarvittava dokumentaatio.

Sokopron sähköisen arkistopankin avulla voit luopua raskaista arkistomassoista.

SokoPro kiinteistöpankissa säilytät kaikki kiinteistöösi liittyvät dokumentit tietoturvallisesti samassa paikassa. Kiinteistön ylläpito ja hallinnointi helpottuu huomattavasti, kun koko kiinteistön elinkaarenaikaiset dokumentit löytyvät samasta paikasta. Piirustukset ovat tallessa ja käytettävissä esimerkiksi peruskorjauksissa.

  • Dokumenttiarkisto
  • Hankerekisteri
  • Sähköinen tarjouskysely
  • Kiinteistöarkisto
  • Tietoturva

Tilaa tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Käsittelemme yksityishenkilöiden jättämiä tarjouspyyntöjä vain vaalimainosmateriaaleihin, rakennuspiirustuksiin, CAD-tulosteisiin, kirjatilauksiin sekä työmaatauluihin ja -kyltteihin liittyen. Suosittelemme yksityishenkilöitä ostamaan tuotteet suoraan verkkokauppa Grano Shopista. Yritys- ja yhdistysasiakkaiden tarjouspyynnöt käsittelemme normaalisti.

Granon palvelut ovat saatavilla Suomessa 21 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

GRANO
valtakunnallinen
asiakaspalvelu

 029 1800 400

(arkisin 8.00–16.00) – 0,088 €/min + pvm