Siirry suoraan sisältöön

Rakentami­sen projektin­hallinta

Rakentamisen projektinhallinta onnistuu SokoPro-projektinhallintatyökalulla. SokoProlla rakennusprojektin hallinnointi on helppoa ja joustavaa.

Tilaa tai pyydä tarjous
Rakentamisen projektinhallinta

SokoProlla helpotusta rakentamisen projektinhallintaan

SokoPro on tiedon hallinnoinnin, jakamisen ja arkistoinnin sähköinen palvelu, joka on palvellut asiakkaita jo 25 vuoden ajan.

SokoPron avulla toteutat yksittäisen rakennusprojektin, isomman kauppakeskushankkeen tai useita päällekkäisiä projekteja ja urakoita. SokoProlla rakennusprojektin hallinnointi on helppoa ja joustavaa. Tiedot aikatauluista, toimituksista, piirustuksista ja työmaapäiväkirjoista ovat aina ajan tasalla.

Aineistoa voi jakaa sähköisesti, lisäksi materiaalit voi tilata myös paperitulosteina, jolloin lähettimme hoitavat jakelun suoraan työmaalle tai muuhun toivottuun paikkaan.  

Tietoturvasertifoitu ja turvallinen

SokoPro on tietoturvan edelläkävijä rakennusalalla ja sille on myönnetty tietoturvasertifikaatti. Projektipankkia käytetään internetselaimen välityksellä projektiin osallistuvien henkilökohtaisten tunnusten kautta. Käyttöoikeudet on määriteltävissä joustavasti sinun toiveidesi mukaan.

Tutustu SokoPron ominaisuuksiin >>

SokoPro-logo

 

Tilaa tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Granon palvelut ovat saatavilla Suomessa 21 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

Etsitkö myynnin yhteystietoja? Myyjien yhteystiedot löydät täältä.

GRANO
valtakunnallinen
asiakaspalvelu

029 1800 400

(arkisin 8.00–16.00) – 0,088 €/min + pvm