Roll-upit

Roll-up on mainosteline, joka on helppo pystyttää ja kuljettaa. Roll-upit sopivat loistavasti myymälätiloihin, messuille sekä esittelytilaisuuksiin.

Tilaa tai pyydä tarjous
Roll-up mallit

Roll-upeilla nopeaa ja helppoa näkyvyyttä

Roll-up-malliRoll-up, kamppisteline, mainosteline, kannettava kuvateline ja rullaständi. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Roll-upilla saat helposti näkyvyyttä juuri sinne minne haluat. Se on helppo kuljettaa ja pystyttää haluttuun lokaatioon. Roll-upin kestävät koneistot eivät jätä pulaan tiukassakaan tilanteessa. Granon roll-upit ovat Suomessa valmistettuja, ja saat niille nopean, valtakunnallisen toimituksen!

Granolta saat laadukkaat perustelineet, jotka kestävät kuvavuotien vaihtamisen. Telineen mukana tulee kantolaukku ja kuvavuota.

Granolta löydät myös pro-telineen. Pro-telineessä yhdistyvät käytännöllisyys ja laatu. Teleskooppisen tukikepin ansiosta kuvavuodan korkeutta voi säätää ja teline on myös helpompi pystyttää. Teline kestää hyvin myös kuvavuotien vaihtamisen.

Voit tilata tämän tuotteen myös Grano Shop -verkkokaupasta. Grano Shopista tilattujen tuotteiden toimitusaika asiakkaalle perille on vain 4 arkipäivää.

Tilaa tuote verkkokaupasta

Tilaa tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Käsittelemme yksityishenkilöiden jättämiä tarjouspyyntöjä vain vaalimainosmateriaaleihin, rakennuspiirustuksiin, CAD-tulosteisiin, kirjatilauksiin sekä työmaatauluihin ja -kyltteihin liittyen. Suosittelemme yksityishenkilöitä ostamaan tuotteet suoraan verkkokauppa Grano Shopista. Yritys- ja yhdistysasiakkaiden tarjouspyynnöt käsittelemme normaalisti.

Granon palvelut ovat saatavilla Suomessa 21 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

GRANO
valtakunnallinen
asiakaspalvelu

 029 1800 400

(arkisin 8.00–16.00) – 0,088 €/min + pvm