Siirry suoraan sisältöön

Saavutetta­vuus ja saavutetta­vat aineistot

Varmista dokumenttiesi tekninen saavutettavuus ja helppokäyttöisyys.

Tilaa tai pyydä tarjous
Saavutettavuus ja saavutettavat aineistot

Saavutettavilla aineistoilla palvelet asiakkaitasi optimaalisesti

Saavutettavat aineistot ovat digitaalisia aineistoja, jotka on suunniteltu mahdollisimman helpoiksi käyttää kaikille ihmisille. Saavutettavuuden osa-alueita ovat tekninen saavutettavuus, helppokäyttöisyys ja ymmärrettävyys. Saavutettavuus voidaan varmistaa riippumatta siitä, onko lukijalla kaikki aistit käytössään tai millaisella päätelaitteella hän aineistoja tarkastelee.

Ammattilaisemme ovat suorittaneet muun muassa saavutettavuuskoulutukseen erikoistuneen Corellia Oy:n koulutukset ja osaavat tuottaa saavutettavia dokumentteja. Varmistamme, että dokumenttien tekninen saavutettavuus ja helppokäyttöisyys ovat huippuluokkaa. 

Ota yhteyttä, jos tarvitset luotettavan tekijän saavutettaville dokumenteillesi. Voimme myös muuttaa olemassa olevia dokumenttejasi saavutettaviksi, jos saamme alkuperäiset taittoaineistot käyttöömme.

Tilaa tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Käsittelemme yksityishenkilöiden jättämiä tarjouspyyntöjä vain vaalimainosmateriaaleihin, rakennuspiirustuksiin, CAD-tulosteisiin, kirjatilauksiin sekä työmaatauluihin ja -kyltteihin liittyen. Suosittelemme yksityishenkilöitä ostamaan tuotteet suoraan verkkokauppa Grano Shopista. Yritys- ja yhdistysasiakkaiden tarjouspyynnöt käsittelemme normaalisti.

Granon palvelut ovat saatavilla Suomessa 21 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

GRANO
valtakunnallinen
asiakaspalvelu

029 1800 400

(arkisin 8.00–16.00) – 0,088 €/min + pvm