Siirry suoraan sisältöön

Skannaus ja sähköinen arkistointi

Älä hukkaa tärkeitä tietojasi! Arkistoimalla tekniset piirustukset, mappirivistöt ja vuosien ajan säilytettävät paperit sähköisesti, varmistat, ettet menetä yrityksellesi välttämättömiä tietoja.

Tilaa tai pyydä tarjous
Skannaus ja sähköinen arkistointi

Dokumenttien skannaus ja sähköinen arkistointi on helppo ja kustannustehokas ratkaisu

Missä sinä säilytät yritykseesi liittyviä elintärkeitä, lakisääteisiä tietoja sekä 5-10 vuotta säilytettäviä papereita? Minne laitat arkaluontoiset dokumentit ja henkilötietoja sisältävät paperit?

Koska yrityksen tärkeitä dokumentteja tarvitsee säilyttää useita vuosia ja niiden täytyy olla myös helposti hyödynnettävissä, on sähköinen arkistointi tietoturvallinen ja kustannustehokas ratkaisu tiedon säilyttämiseen ja sujuvaan käyttöön.

Räätälöimme yrityksesi tarpeisiin sopivan arkistointiratkaisun, oli kyse printti- tai digimuodossa olevasta tiedosta. Voimme viedä tietosi yrityksesi jo olemassa olevaan järjestelmään tai tarjota juuri sinun yrityksellesi sopivan säilytysjärjestelmän, josta löydät tiedot helposti lukuisten joukosta kätevällä hakuominaisuudella.

  • Sähköinen arkistointi
  • Asiakirja- ja kirjaskannaus 
  • Suurkuvaskannaus
  • Jatkojalostus

Tilaa tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Käsittelemme yksityishenkilöiden jättämiä tarjouspyyntöjä vain vaalimainosmateriaaleihin, rakennuspiirustuksiin, CAD-tulosteisiin, kirjatilauksiin sekä työmaatauluihin ja -kyltteihin liittyen. Suosittelemme yksityishenkilöitä ostamaan tuotteet suoraan verkkokauppa Grano Shopista. Yritys- ja yhdistysasiakkaiden tarjouspyynnöt käsittelemme normaalisti.

Granon palvelut ovat saatavilla Suomessa 21 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

GRANO
valtakunnallinen
asiakaspalvelu

029 1800 400

(arkisin 8.00–16.00) – 0,088 €/min + pvm