Siirry suoraan sisältöön

Tabletti­telineet ja näyttö­telineet

Brändättyjen tablet- ja näyttötelineiden avulla esittelet kätevästi yrityksesi tuotteita ja palveluja erilaisissa tapahtumissa ja yrityksesi tiloissa.

Tilaa tai pyydä tarjous
 • Tablet ja näyttötelineet tablet teline pöytä
 • Tablet ja näyttötelineet näyttöteline
 • Tablet ja näyttötelineet teline korkea
 • Tablet ja näyttötelineet Ipad teline

Brändisi mukaiset tablet- ja näyttötelineet

Brändättyjen tablet- ja näyttötelineiden avulla esittelet kätevästi yrityksesi tuotteita ja palveluja erilaisissa tapahtumissa ja yrityksesi tiloissa. Suunnittelemme juuri sellaisen näyttötelineen kuin tarvitset, eli jos sinulta löytyy jo valmiiksi elektroniikkaa, jonka haluat laittaa telineeseen, se onnistuu!

Vastuulliset telineet Granolta

Granon näyttötelineet ovat kestäviä ja siksi niistä on iloa pitkäksi aikaa. Käytämme telineen rakentamisessa muun muassa re-boardia, joka on luontoystävällinen vaihtoehto. Re-board on kierrätyspahvia, jolla on pitkä elinkaari. Sen voi messupäivän jälkeen uudelleenkäyttää sisustustuotteena toimitiloissa tauluna, jakkarana, kellona tai vaikkapa esitetelineenä. Lisäksi teemme telineitä teräksestä. Molemmat ovat kestäviä vaihtoehtoja, eli halutessasi voit käyttää telinettä useassakin tapahtumassa tai eri toimitiloissa.

Näyttöteline messuille ja tapahtumiin

Näyttöteline tai tablettiteline ovat omiaan messuihin ja tapahtumiin. Esimerkiksi messuilla järjestettävät arvonnat ovat oiva keino kerätä liidejä, mutta paperilippujen ja -lappujen kanssa operoiminen voi olla työlästä hektisessä messuympäristössä. Puolestaan näytöltä on helppo klikkailla vastaukset ja tarvittavat tiedot. Kun näyttö on kiinnitettynä telineeseen, joka vielä istuu yrityksesi brändiin, on paketti valmis! Samalla säästät aikaa ja vaivaa, kun liidien keräys hoituu näytöltä.

Oletko lähdössä messuille ulkomaille? Me autamme! Meiltä saat telineen suunnittelun ja rakennuksen lisäksi kielipalvelua, jonka avulla käännät viestisi toimivaksi kielelle kuin kielelle.

Tutustu kielipalveluihin ja käännöspalveluihin täältä!

Miltä näyttötelineen tulisi näyttää, jotta se puhuttelisi asiakasta ja houkuttaisi näytön äärelle? Saat meiltä apua suunnitteluun tai koko suunnittelun suoraan meiltä! Ota yhteyttä!

Mitä telineiden suunnittelu sisältää?

Luova suunnittelumme ja markkinoinnin tuotantomme ovat loistava keino vähentää taakkaa ja työtä tiimiltäsi. Voit käyttää suunnittelupalvelua joko osana omaa tekemistäsi tai sitten kokonaisuutena: saat meiltä lisäkäsiä tai sitten kaiken aina suunnittelusta toteutukseen asti. Hoidamme puolestasi muun muassa yrityksesi taitto-, kuvankäsittely- ja tuotantoprojektit.

Suunnittelussa käymme ensin läpi tarpeet: onko kyseessä esimerkiksi toimitila, johon teline on tulossa? Mitkä seikat haluat huomioida telineen kohdalla? Haluatko vastuullisen materiaalin? Pohdimme kanssasi ideoita ja toteutustapoja, joista sinä valitset ne parhaat yritystäsi ajatellen.

Kun telineen ilmettä tehdään, olet aina tietoinen, missä mennään. Voit vaikuttaa jokaiseen työvaiheeseen.

Lue täältä, mitä kaikkea Granon markkinointituotanto tekee puolestasi!

Miksi näyttöteline tai tablettiteline Granolta?

 • Kestävät telineemme ovat valmistettu ekologisesta re-boardista tai teräksestä.
 • Kompaktit ja näyttävät telineet sopivat erinomaisesti niin messuille kuin vaikkapa yrityksesi aulatiloihin.
 • Saat halutessasi meiltä koko paketin: luovan suunnittelun ja yrityksesi näköisen ilmeen telineelle.
 • Suunnittelun lisäksi tarkoin harkitun ja yrityksellesi sopivan sisällön näyttöihin ja tabletteihin.
 • Meiltä saat nopean, valtakunnallisen toimituksen haluamaasi sijaintiin tai esimerkiksi messuille ja tapahtumiin avaimet käteen -periaatteella!
 • Ohjeistuksen, jonka avulla kasaaminen on helppoa. Halutessasi saat meiltä asennusapua.
 • Yhteyshenkilön, jonka puoleen voit kääntyä kaikissa asiakkuuteesi liittyvissä asioissa.

Tilaa tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Granon palvelut ovat saatavilla Suomessa 21 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

GRANO
valtakunnallinen
asiakaspalvelu

029 1800 400

(arkisin 8.00–16.00) – 0,088 €/min + pvm