Tapahtuma­toteutukset

Granolla on vankka kokemus ja näkemys tapahtumatoteutuksista. Tarvittaessa hoidamme kaiken alusta loppuun avaimet käteen -periaatteella.

Tilaa tai pyydä tarjous
Tapahtumatoteutukset

Asiakastapahtuma on ainutlaatuinen tilaisuus tehdä vaikutus

Kun yrityksesi järjestää asiakkaillesi tai vaikkapa yhteistyökumppaneillesi tapahtuman, kohtaaminen on tärkeää suunnitella systemaattisesti alusta loppuun. Jokainen kontakti vaikuttaa brändimielikuvaan ja sitä kautta muun muassa myyntiin, asiakastyytyväisyyteen ja kokonaisvaltaiseen kokemukseen yrityksestä.

Meillä on vankka kokemus ja näkemys tapahtumatoteutuksista. Tarvittaessa hoidamme kaiken alusta loppuun avaimet käteen -periaatteella. Voimme myös toteuttaa projektista pienempiä osa-alueita, kuten kutsut tai vaikkapa tapahtumatilaan toivotut brändin mukaiset painetut materiaalit tai meiltä valmiina löytyvät kalusteet.

  • Tapahtumaviestintä
  • Tapahtumamateriaalit

Tilaa tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Käsittelemme yksityishenkilöiden jättämiä tarjouspyyntöjä vain vaalimainosmateriaaleihin, rakennuspiirustuksiin, CAD-tulosteisiin, kirjatilauksiin sekä työmaatauluihin ja -kyltteihin liittyen. Suosittelemme yksityishenkilöitä ostamaan tuotteet suoraan verkkokauppa Grano Shopista. Yritys- ja yhdistysasiakkaiden tarjouspyynnöt käsittelemme normaalisti.

Granon palvelut ovat saatavilla Suomessa 21 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

GRANO
valtakunnallinen
asiakaspalvelu

029 1800 400

(arkisin 8.00–16.00) – 0,088 €/min + pvm