Siirry suoraan sisältöön

Työmaa­kamerat

Granon työmaakamera tietää mitä rakennuksellasi tapahtuu. Se ottaa jatkuvasti kohteesta korkealaatuisia kuvia ja välittää ne mobiiliverkossa palvelimelle.

Tilaa tai pyydä tarjous
Työmaakamerat

Työmaakamerat rakennuttajille ja urakoitsijoille

Työmaakamera tietää mitä rakennuksellasi tapahtuu. Se ottaa jatkuvasti kohteesta korkealaatuisia kuvia ja välittää ne mobiiliverkossa palvelimelle. Saat kuvat näkyville miltä tahansa selaimelta milloin tahansa. Lisäpalveluna voit liittää työmaakameran videolinkin SokoPro-projektiin.

Toimitamme työmaakameran käyttövalmiina. Sinun tarvitsee vain kiinnittää kamera paikalleen  ja kytkeä virta päälle. Työmaakamera toimii matkapuhelinverkon kuuluvuusalueella ja tarvitsee vain sähköä. Lisätietoja työmaakameran käyttöönotosta ja lisäpalveluista voit kysyä SokoPron myynnistä.

  • 5K-kuvanlaatu
  • Seuraa kohteitasi päätelaiteriippumattomasti
  • Helppo asennus
  • Timelapse-videot

Tilaa tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Käsittelemme yksityishenkilöiden jättämiä tarjouspyyntöjä vain vaalimainosmateriaaleihin, rakennuspiirustuksiin, CAD-tulosteisiin, kirjatilauksiin sekä työmaatauluihin ja -kyltteihin liittyen. Suosittelemme yksityishenkilöitä ostamaan tuotteet suoraan verkkokauppa Grano Shopista. Yritys- ja yhdistysasiakkaiden tarjouspyynnöt käsittelemme normaalisti.

Granon palvelut ovat saatavilla Suomessa 21 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

GRANO
valtakunnallinen
asiakaspalvelu

029 1800 400

(arkisin 8.00–16.00) – 0,088 €/min + pvm