Siirry suoraan sisältöön

Työmaa­päiväkirjat ja TR-mittaus

Granon SokoProsta löydät standardoidut työkalut, joiden avulla voit tehdä tarvittavat työturvallisuuden MVR- ja TR-mittaukset.

Tilaa tai pyydä tarjous
Työmaapäiväkirjat ja TR-mittaus

SokoPron työturvallisuus­mittareiden avulla turvallinen ja helppo työmaa

SokoProsta löydät standardoidut työkalut, joiden avulla voit tehdä tarvittavat työturvallisuuteen liittyvät MVR- ja TR-mittaukset. Mittarit toimivat päätelaite- ja selainriippumattomasti. Valmiita mittauksia on helppo tarkastella joko graafeina tai rivitietoina.

Valmiit työturvallisuusmittaukset tallentuvat SokoPro:hon työmaakohtaisesti. Kun käytät SokoPron työturvallisuusmittareita, voit valita joko OIKEIN tai VÄÄRIN ja SokoPro laskee automaattisesti jokaiselle mittaukselle TR- tai MVR-indeksin.

Mikäli työmaallasi havaitaan puutteita työturvallisuudessa, voit tarvittaessa lisätä lomakkeelle huomautuksen, jonka avulla voit jakaa tiedon sähköpostilla korjauksista vastaavalle henkilölle. Voit ottaa virheestä kuvan kännykällä tai tabletilla ja liittää sen sähköpostiin. 

Käytä SokoPron mobiililaajennusta tarkastusten suorittamiseen kentällä. Lisää kuvia ja vastuuta tehtäviä oikeille tiimeille ja henkilöille. Kaikki tieto tallentuu automaattisesti ja arkistoituu projektipankissa. Kiitos sovelluksen, papereita ei enää tarvitse täytellä. Ratkaisumme toimii kaikilla alustoilla.

Työturvallisuusmittaukset tallennetaan SokoProhon projektikohtaisesti ja jokaiselle mittaukselle lasketaan automaattisesti TR-indeksi tai MVR-indeksi.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja jutellaan, miten saamme työturvallisuustiedot ajan tasalle ja jokaisen projektiin osallistuvan käyttöön. 

Puh. 020 743 5240 tai sokopro.myynti@grano.fi   

Miksi Sokopron työturvallisuusmittarit kannattaa ottaa käyttöön?

  • Helpompi ja turvallisempi arki työmaalla
  • Ilmoita virheestä kuvilla suoraan oikealle henkilölle
  • Mittareiden avulla vähennät turhaa paperityötä
  • Tiedot tallentuvat suoraan SokoProhon
  • Automaattinen TR-MVR-indeksin laskenta
  • Tarkastele valmiita mittauksia graafeina tai rivitietoina

Tilaa tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Granon palvelut ovat saatavilla Suomessa 21 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

GRANO
valtakunnallinen
asiakaspalvelu

029 1800 400

(arkisin 8.00–16.00) – 0,088 €/min + pvm