<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1514670925498083&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Saumatonta asiakkuudenhallintaa yli osastorajojen

Teknologiatuotteiden ja -palveluiden toimittaja Robert Bosch Oy päätti keväällä 2016 parantaa asiakkuudenhallintaansa. Yritys käynnisti rekisterihankkeen, jolla haettiin lisää yhteistyötä eri toimialojen välille ja tehoa asiakashankintaan. Hankkeen kumppaniksi valikoitui Grano. Uusi digitaalinen järjestelmä tukee viestintää sekä myyntityötä ja takaa palvelun laadun asiakkaalle.

Lue lisää

Vinkit vaalikampanjan onnistuneeseen markkinointiin

Vaalikampanja on puristus, jonka menestyksekäs toteuttaminen vaatii runsaasti tahtoa ja kestävyyttä. Vahvuus henkisellä puolella ei kuitenkaan riitä jos toteutus jää puolitiehen.
 
 
Äänestäjät valitsevat ehdokkaansa pitkälti sen mukaan linjautuuko ehdokkaan vaaliteema äänestäjän oman arvomaailman kanssa. Jotta valinta on mahdollista, tulee ehdokkaan ja hänen vaaliteemansa olla löydettävissä vaivattomasti kanavista, joissa tavoitellut äänestäjät liikkuvat.
Lue lisää

Markkinoinnin viidakossa tarvitaan hyvää opasta

Innovatiivinen painotalo voi nousta suureksi myymämarkkinoinnin toimittajaksi. Granon myymäläpalveluiden liiketoiminnasta vastaava Annukka Pokki on todellinen alan asiantuntija. Hänellä on 14 vuoden kokemus ratkaisujen suunnittelusta kaupan puolella ja sen jälkeen runsaasti kokemusta siitä, miten myymälämarkkinointia toteutetaan asiakkaille onnistuneesti.

Lue lisää

500 Savonlinjan bussia saa uuden ilmeen

Savonlinja on osa suomalaista kansallismaisemaa ja Suomi-kuvitus kuvaa Savonlinjan sadan vuoden matkaa läpi Suomen. Uudistunut ilme näkyy vahvasti bussiteippauksissa. Savonlinjan bussit näkyvät nyt entistä paremmin, kun ne saavat kylkiinsä näyttävät Suomi-aiheiset teippaukset.

Lue lisää

Moderni myymälämarkkinointi tekee ostamisesta helppoa

Täysi työpäivä takana, huutava nälkä ja väsyneet lapset. Töistä päiväkodin ja kaupan kautta kotiin. Ostan sen, mitä aina ostan. Ostan sen, mitä jääkaapin oveen kiinnitettyyn ostolistaan on kirjoitettu. Haluan löytää etsimäni tuotteet helposti, saada arvoa euroilleni, maksaa ja poistua nopeasti.

Lue lisää

Sampsa Lilja luopuu Grano Oy:n tuotantojohtajan tehtävistä.

15.2.2017

Tuotantojohtajan toimenkuvasta vastaa jatkossa Granon varatoimitusjohtaja Mirka Airaksinen.

Lue lisää

Painotuotteella ääntä katukuvaan sekä kassakoneeseen

Perinteinen A4-esite toimii mitä mainioimpana markkinointimateriaalina kun se osataan kohdentaa hyvällä sisällöllä oikeaan aikaan ja tarkkaan valittuun kohderyhmään. Kun tähän vielä lisätään muotoja sekä erikoisefektejä on loistava lopputulos taattu.

Lue lisää

Näkyvyyttä ja ilmettä työmaalle

Jatke-konsernissa Granon palvelut ovat tuttuja. Grano on toteuttanut painotöitä henkilökorteista erilaisiin työmaiden opasteisiin, kankaisiin ja työmaatauluihin. Nina Oja Jatkeelta pitää yrityksen yhtenäistä visuaalista ilmettä tärkeänä.

Lue lisää

Jos haluat viestintääsi erottuvuutta, laadukas painotuote on siihen oiva vaihtoehto

Digitalisaation myötä kanavat oman viestin jakamiseen ovat napin painalluksen päässä ja sisältöä tuotetaan hurjaa tahtia. Jokainen yritys ja yksilö haluaa oman viestinsä esille, mutta vallitseva sisältötulva tekee siitä vaikeaa. Tarvitaan siis tapa erottua.

Suomalaisen venevalmistajan XO Boatsin esite on painettu offset-tekniikalla.

Lue lisää

Grano ja Suomen Urheiluliitto merkittävään yhteistyöhön

17.1.2017

/ Tiedote, Ajankohtaista

Grano Oy ja Suomen Urheiluliitto ovat laajentaneet yhteistyötään ja uuden sopimuksen myötä Grano on Suomen Urheiluliiton, Helsinki City Runin ja Ruotsi-ottelun (2018) virallinen yhteistyökumppani. Grano hakee yhteistyön kautta tunnettuutta uusissa kohderyhmissä.

Lue lisää