Moderni myymälämarkkinointi tekee ostamisesta helppoa

Täysi työpäivä takana, huutava nälkä ja väsyneet lapset. Töistä päiväkodin ja kaupan kautta kotiin. Ostan sen, mitä aina ostan. Ostan sen, mitä jääkaapin oveen kiinnitettyyn ostolistaan on kirjoitettu. Haluan löytää etsimäni tuotteet helposti, saada arvoa euroilleni, maksaa ja poistua nopeasti.

Lue lisää

Sampsa Lilja luopuu Grano Oy:n tuotantojohtajan tehtävistä.

15.2.2017

Tuotantojohtajan toimenkuvasta vastaa jatkossa Granon varatoimitusjohtaja Mirka Airaksinen.

Lue lisää

Painotuotteella ääntä katukuvaan sekä kassakoneeseen

Perinteinen A4-esite toimii mitä mainioimpana markkinointimateriaalina kun se osataan kohdentaa hyvällä sisällöllä oikeaan aikaan ja tarkkaan valittuun kohderyhmään. Kun tähän vielä lisätään muotoja sekä erikoisefektejä on loistava lopputulos taattu.

Lue lisää

Jos haluat viestintääsi erottuvuutta, laadukas painotuote on siihen oiva vaihtoehto

Digitalisaation myötä kanavat oman viestin jakamiseen ovat napin painalluksen päässä ja sisältöä tuotetaan hurjaa tahtia. Jokainen yritys ja yksilö haluaa oman viestinsä esille, mutta vallitseva sisältötulva tekee siitä vaikeaa. Tarvitaan siis tapa erottua.

Suomalaisen venevalmistajan XO Boatsin esite on painettu offset-tekniikalla.

Lue lisää

Grano ja Suomen Urheiluliitto merkittävään yhteistyöhön

17.1.2017

/ Tiedote, Ajankohtaista

Grano Oy ja Suomen Urheiluliitto ovat laajentaneet yhteistyötään ja uuden sopimuksen myötä Grano on Suomen Urheiluliiton, Helsinki City Runin ja Ruotsi-ottelun (2018) virallinen yhteistyökumppani. Grano hakee yhteistyön kautta tunnettuutta uusissa kohderyhmissä.

Lue lisää

Tavoitatko markkinointiviestinnällä asiakkaasi 24/7?

Markkinointiviestinnän kokonaisuuden hallinta on haastavampaa kuin aikoihin. Sähköiset kanavat ja sosiaalinen media pirstaloivat viestin ja syövät samalla perinteistä printtimainontaa. Perinteiset mediat eivät ole kuitenkaan hävinneet, vaan oikeilla yhdistelmillä ja valinnoilla saat vahvan asiakaspeiton. Me Granossa autamme asiakkaitamme hyödyntämään kanavat joilla asiakas tavoitetaan.

Lue lisää

Puetaan satavuotias Suomi juhla-asuun - juhlavuoden tuotteet Suomi 100 -verkkokaupasta

Suomi täyttää tulevana vuonna 100 vuotta. Grano on rakentanut yhdessä Valtioneuvoston kanslian kanssa Suomi 100 -verkkokaupan, jossa on saatavilla erilaisia juhlavuoden tuotteita tapahtumia ja pysyviä näkyvyyksiä varten. Satavuotiasta Suomea juhlistaakseen yksityishenkilöt, yritykset ja erilaiset yhteisöt voivat tilata omiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin esimerkiksi lippuja, banderolleja, ilmapalloja ja rintanappeja.

Lue lisää

Mitsubishin Space Star-ralliauto sai uudet teipit Auto 2016-tapahtumassa

Marraskuun puolivälissä Helsingin Messukeskuksessa Auto 2016 -tapahtuma veti paikalle kolmen messupäivän aikana lähes 30000 kävijää. Mukana olivat lähes kaikki Suomessa myytävät automerkit, koeajettavissa lähes 200 erimallista autoa. Ohjelmaa nähtiin aina huippuartisteista erikoisiin autoiluelämyksiin asti.

Lue lisää

Markkinajohtaja Grano Oy osti painotalo Oy Fram Ab:n.

2.11.2016

/ Tiedote, Ajankohtaista

Graafisen alan markkinajohtaja Grano Oy keskittää toimialaa ja on ostanut painotalo Oy Fram Ab:n. Yrityskaupalla Grano jatkaa kasvustrategiaansa ja vahvistaa markkinaosuuttaan merkittävästi Länsi-Suomessa. Framin kaikki 35 työntekijää jatkavat Framin palveluksessa, yhtiön ollessa tästä eteenpäin osa Grano-konsernia. Suomessa ja Virossa toimiva Grano työllistää yrityskaupan jälkeen noin 850 ihmistä. Sen liikevaihto tulevalla tilikaudella on lähes 100 miljoonaa euroa.

Lue lisää

Löylyn rakentumista seurattiin silmä kovana SokoPro-työmaakameran avulla

Helsingin Hernesaaressa sijaitseva 1800-neliöinen sauna- ja ravintolakompleksi Löyly valmistui sopivasti kesän kynnyksellä, toukokuussa 2016. Hanke herätti jo etukäteen valtavasti kiinnostusta, ei vähiten näyttävän puuarkkitehtuurin sekä nimekkäiden puuhamiesten, näyttelijä Jasper Pääkkösen sekä kansanedustaja Antero Vartian vuoksi.

Lue lisää