Siirry suoraan sisältöön

Finepress on nyt Grano

Finepress on fuusioitunut Granoon 1.11.2017. Näin jatkamme laadukkaimpien painotöiden tarjoamista kantaen Pohjoismaiden suurimman graafisen alan toimijan lippua.
 
"Finepress, Finepress... Mikä ihmeen Finepress?" veisteli ansioitunut emeritus taiteilijaprofessori Erkki Ruuhinen vuonna 2003. Tuolloin Euroopan modernein arkkioffsetpaino Finepress aloitteli toimintaansa uudella nimellä, uusissa toimitiloissa ja tuliterillä laitteilla. Monelle vanhan Kotevan nimeen vannovalle asiakkaalle painomme uusi nimi tuntui aluksi vieraalta. Ajan saatossa ennakkoluulot hälvenivät ja tulimme tunnetuksi luotettuna kumppanina. Historialla on tunnetusti tapana toistaa itseään.
 

Uusi nimi, tutut palvelut

Älä siis kanna huolta, vaikka uusi nimi maistuisi tälläkin kertaa alkuun hieman vieraalta. Sinua palvelevat edelleen vanhat tutut yhteyshenkilösi. Lisäksi Granossa on tarjolla tuote- ja palveluvalikoima, jonka laajuista ei löydy toista koko maasta.
 
Laadukkaiden offset-, digi- ja suurkuvapalveluiden lisäksi tarjolla on lukusia määrä kohdennettujen suoramarkkinointikampanjoiden ja tiedonhallintajärjestelmien kaltaisia sähköisiä palveluita. Emme ole vain painotalo, vaan kokonaisvaltainen liiketoimintasi kehittämisen kumppani.
 
Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan Granon monipuoliseen ja laadukkaaseen tarjontaan.
Juttu on julkaistu alun perin 6.09.2018 ja sitä on päivitetty 7.02.2024.